" GienekkeneiG jest na tyle mądry", tylko oprócz wierszyków w wielu miejscach pisywał i co innego, więc ta mądrość taka sobie. Na pewno ma na punkcie Pismena obsesję i to nasilającą się.
Czasem wchodzę na forum i rzucają mi się posty pismena, Gienka, Burzuma, czas... i innych użytkowników. Gienek czasem pajacuje, tak jak z tą rymowanką, ale jak czytać jego posty to jest to bardzo sympatyczny i niegłupi człowiek. Da się lubić. O pismenie czy Burzumie ciężko powiedzieć, żeby dało ich się lubić, choć czasem też coś niegłupiego powiedzą. Gieniu ośmiesza, może czasem przegina, ale i tak go lubię.
rewelacyjna zagadka :) Towarzysz @pismen pewnie czyta tę rymowankę z wypiekami na twarzy :) Pozdrawiam i czekam na więcej :)
Gienek o innych rymy skrobie
Lecz o sobie nawet słowa nie powie.
A facet, to mądry , nie strachliwy
tylko jednak troszkę fałszywy
Wielce udaje niewierzącego
ale w obronie kościoła i Pisu prześcignie każdego .
O Platformie i Lewicy dobrego slowa nie powie ,by dać mi radości
bo nie chciałby zaszkodzić swojej popularności .
Każdemu pochlebia , każdy go lubi
bo w Ostrowcu wielu samotnych ludzi .
Choć innym to wmawia, On sam chciałby w popularności zastapić Pismena
By mawiano w każdym wątku " Tak. to forum Giena"
I już brakuje mi rymu i przepraszam ,że posłużę się twoim nickiem Zenka
ale co trochę napotykam się na" ochy i achy" w przypadku naszego Gienka.
I czasem może to wkurza
ale na miejsce number one
konkurencja jest duża.
Niestety - rymy częstochowskie. W niektórych momentach nawet się nie rymuje. Nie podskakuj lepiej Gienkowi :)
Cieniutko jak na 29-latka, Grzesiu :)
Burzum ty number one??? Ha ha ha najwyżej namber łan villager bo Twoje wątki inteligencja nie przepełnione. Może porywające ale co najwyżej klase średnią z podstawowym wykształceniem. Gdyby Kochanowski przeczytał te wypocone w fotel rymy zamiast trenów napisałby monahomachie
Burzum musisz dużo popracować by zostać wierszokletą, słabo Ci poszło, nawet jak na pierwszy raz.
Gieniuś , a PISSmen i tak powie że deszcz pada .