Z czego to cytat:
"rok temu byliśmy milionerami i co nam z tego przyszło? - nędza, niestrawność i alkoholizm"
Schowałem go pod bluzka ... jak mnie nakryje to dostanę straszna karę ... nie ma kto wychodzić z moim psem . Mam pitbulla on powinien wychodzić trzy razy po 45 min ... i ma podwójna głowę ... nie wiem kiedy wyjdę , jest okropnie
odsiedzisz swoje i wyjdziesz. babcia nie może wyjść z psem?
Babcia pracuje ciocia tez - często ich nie ma
Ojciec nie chce mnie znać ... Moj pies nie ma jeszcze roku - młody jest i potrzebuje ruchu
Ma podwójną twarz ... trzeba mu obcinać pazury , ciocia mu chyba ich nie obcina Bo nie umie ... Jak wyjdę za rok za dwa to nie wiem co z nim będzie .. Wyglada jakby miał z tysiąc pazurów u jednej łapy ... babcia narzekała tez ze moj pies strasznie ciąga i musi go oburącz prowadzić
Musicie z chłopakami zrobić bunt i uciec stamtąd. Bo sie wszystkie pozarażata tym wirusem jeden od drugiego.
Qrva, znowu, przed denominacją byłeś milionerem a teraz łajzą
Moj pies jak na niecały rok jest bardzo zbudowany i miał startować w wystawie l... ale nici z tego
Miał tez zostać psim kulturysta i wygrać zawody psich pakerów ale babcia z nim nie pójdzie bo nie wie gdzie ma iść ... moj pies ma bardzo duże wcięcie w talii i widoczne prawie wszystkie mięśnie
Ma super zarys kostki od biegania
nie mogłeś zabrać psa ze sobą? trzeba było podanie napisać do dyrektora a do podania dołączyć Kazimierza Wielkiego
Jak ??? Jak z budynku prawie wcale nas nie wypuszczają
Można tylko wyjść na chwile na 10 min z wychowawca i tak codziennie
Kiedys mieliśmy zajęcia sportowe - gdy po tych zajęciach wszyscy zdjęli naraz buty ... to prawie zemdlałem