Zarówno tworca tego gniota jak i założyciel tego watku muszą byc bardzo zakompleksionymi ludzmi.Tego jestem pewny.mi
Znów ostrowiecka Wanda Wasilewska nawołuje lud na barykady..pnie się do polityki na wszystkie możliwe sposoby..nawet swojską kiełbasę od dziadka rozdaje przed świętami..ma babsko tupet
Dla Ciebie każda odpowiedź będzie zła, poza tą jedną - słuszną.
no bo to logiczne że zazwyczaj na zagadkę jest jedna odpowiedź, chociaż tutaj akurat są dwie i obie prawidłowe ;)
Akurat do tej pasuje naprawdę bardzo wiele wariantów, łącznie z tym, który podałem wcześniej. Nie ma sensu się jednak o to spierać więc kończę tą dyskusję. Do zobaczenia w innych wątkach, mam nadzieję że nie politycznych ;)
Eno nie mów,ja bym tam znalazł kilka odpowiedzi prawidłowych.
Nie przypuszczam ze bedziesz miec satysfakcje Mam nadzieje ze pisza tu madrzy i odpowiedzialni ludzie i nie dadza sie wciagnac w jakies gierki i zaczepki Widac ze chcesz wywolac awanture
Takie posądzenia! Chciałam tylko trochę to forum rozruszać, a tu zaraz takie rzeczy piszecie. Żadna gierka.Kto chce pisać to pisze, nikt nie ma pistoletu przy głowie.
P.S. A tak w ogóle to sam się wciągnąłeś pisząc tutaj ;)
To pisz bez podtekstow bo to co zacytowalas mozna podpiac pod post niezgodny z zasadami forum I na tym mam nadzieje zakonczysz ten temat chyba ze jak zawsze bedziesz chciala miec ostatnie zdanie i postawic kropke nad. i. Moze wyslij jakas ladna fotke albo napisz jaka ciekawa ksiazke polecasz do przeczytania
zdjęcia w galerii są moje, proszę sobie zobaczyć
a książkę polecam, tak, właśnie jestem w trakcie"Macierewicz i jego tajemnice"
niedawno skończyłam trylogię o Achai
No i jak chcesz to fajna moze byc z Ciebie forumowiczka Dzieki za tytuly
Każdy wie .że chodzi o Kulsona.Pana.mieniacego się Królem.Tymczasem to Największy SZKODNIK POLSKI.