Mam zablokowane 3 mies. konto na fb. Bylo zalozone na firme,zażadali jakiegos dowodu, wysalem i od tamtej pory po zalogowaniu taka informacja:"Zweryfikujemy przesłane przez Ciebie dokumenty i wkrótce się z Tobą skontaktujemy. Jeżeli do potwierdzenia Twojego imienia i nazwiska będziemy potrzebować dodatkowych danych, poprosimy o kolejne dokumenty."I cisza w temacie, nie można już ani dosłać ani nie wiadomo jak skontaktować się z fb w tej sprawie.Ktoś ma jakis pomysł?
ja też tak mam
dodam jeszcze tyle,ze nie pamiętam adresu mailowego na który zakładałem konto
Jesteś zdrowszy i masz więcej czasu dla siebie;) powinnaś bądź powinnes być z tego powodu zadowolony;)
Zaloz sobie nowe konto .Nie powinienes nikomu dawac swoich danych.
o matko..ależ masz problem,też myślałem założyć konto firmowe.. a nóż kilku klientów trafi się więcej,ale nie..rozsądek wziął górę i mam spokój..nie mam prywatnego to i na jaką cholere firmowe
Jednak zalezy mi odzyskaniu dostępu bo mam na koncie dużo zdjęć i filmików
Mnie też zablokowali konto.Jak będę teraz wstawiała swoje sweet focie?
Do wysylaj swoje dane gdzie popadnie a potem placz ze ktos na nie wzial kredycik
jasne kredycik to trzeba brać z dowodem osobistym a nie z jakimiś danymi.Ludzie ogarnijcie się.Poza tym jeszcze trzeba mieć zdolnośc kredytową,żeby ktoś na ciebie wziął kredyt jak już mowa o czymś takim.
Ale oline nie trzeba mieć w większości "plastiku" wystarczą dane z DO.
To poźniej idzie się na policje i wyjaśnia i wszystko umarzają bo tak to na każdego możnaby brać kredyty.dajcie spokój.
My mielismy zablokowane konto to zalozylismy nowe.Fb prosil nas o przeslanie ksero dowodu.Do goscia z 23.49 ty bys widze przeslal.A wszedzie ostrzegaja by tego nie robic.
To źle zrobiliście, bo wystarczyło wysłać COKOLWIEK co zawierałoby wiarygodne dane firmy i też by przeszło. FB wziął się po prostu za lewe konta.
Mnie nie o dane firmy prosili bo jej nie mam.Tylko o ksero dowodu osobistego.