Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Odp.: Zabiorę miłą panią na wycieczkę 2-tygodniową do Hiszpanii :-)

17:30 pokorne ciele dwie krowy ssie.Czasami taki "ciapek" gorzej poniży , zdradzi , sponiewiera niż ten macho. Uwierz bo ja mam dowód w realnym życiu wśród moich znajomych, taki przypadek

tara13
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Zgadzam się z tarą13. Taki typowy ciapek, to często niedowartościowany kmiot i jak się takiemu chętna trafi, to z zacieszem pójdzie w tango.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

najlepsze feministki są w krótkich włosach "na chłopaka"

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Ja mam krótkie włosy "na chłopaka" i nie uważam się za feministkę :) Ale interesująca teoria :) Jak ta że wszystkie rude są wredne ;)

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 52

Odp.: Zabiorę miłą panią na wycieczkę 2-tygodniową do Hiszpanii :-)

Niedowartościowany kmiot szukają poplasku wodząc oczami, wytężając uszy czy która "dama" nie jest nim zainteresowana.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

No raczej, często pozory mylą. Też się zgadzam.

Tennessee
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Też potwierdzam- taki ciapek niedowartościowany najczęściej znajduje kochanki , bo kobiety to wrażliwe istoty i jak taki poużala sie nad sobą że musi prać,sprzątać, gotować do roboty ganiać i Bóg wie jeszcze co i na swoją żonę jaka to ona zła , to na bank pocieszycielka się znajdzie i to bez żadnych zobowiązań, a przecież takiemu tylko o to chodzi . Jest facetem i gdzieś dowartościować się musi

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 63

A macho Tara i 23:08 to może siedzi cicho i pokornie i błądzi oczętami za swoją lubą? Tara nie wierzę , że ci faceci wśród znajomych to typowe ciapki. No ja bym powiedziała ciapki macho ;)

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Tara uważa za ciapka faceta, który woli rodzinę od kumpli. Widocznie lubi być poniewierana, cóż, takich kobiet nie brakuje. Skoro im tak dobrze to nam nic do tego.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

09:56 albo woli kochanki od rodziny:):):)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

Hiszpanii nie widziałam, chętnie bym się tam poopalała, ale cóż z tego, skoro miła wcale nie jestem, przynajmniej nie aż tak ;-)

Dwa tygodnie z obcą osobą - podziwiam naiwność, frustrację i chęć przygody. Nie mniej jednak powodzenia, z życia generalnie wynika, że swój swego zawsze znajdzie ;-)

Tennessee
      Zgłoś
      Odpowiedz

Najważniejsze jest TO, by umieć się dostosować:) Jestem miła, zgrabna i powabna, ale w Hiszpanii już byłam! Randka w ciemno też może być ekscytująca:) Ja, w tym roku, wyjeżdżam do Turcji z poznanymi osobami w Hiszpanii. Świat jest piękny, a niektórzy z Was ciągle w Ostrowcu Św. Kto nie ryzykuje, ten nie jedzie:)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

W sumie masz rację, tylko z małym ale. ;-)

1. Randka w ciemno, jest niezobowiązująca. Granicęe ustala każda ze stron.

2. Jadąc z obca osobą ryzykuje się sporo - po pierwsze nie tylko, iż trzeba będzie spłacić tę wycieczkę w inny sposób (ale myślę, ze żadna kobieta aż tak naiwna nie jest by tego nie założyć), ale np., że ślad po Tobie może zaginać. Nawet idąc na taki oczywisty układ - seks za wycieczkę i zwiedzanie, trzeba mieć jakieś zaufanie do człowieka i wiedzieć, że np nie handluje żywym towarem lub ma inne tego typu "fantazje".

3. Pomijam inne "atrakcje'', które także w granice mojego ryzyka nie wchodzą, a dotyczą przywiezienia sobie innych niespodzianek od partnera lubiącego ryzykowne acz spontaniczne relacje męsko-damskie .

Tennessee
          Zgłoś
          Odpowiedz

Paweł 33 , a nie myślałeś żeby jechać z facetem ? , tylu nas jest przystojnych.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

Jest jeszcze inne powiedzenie - kto nie ryzykuje nie musi się leczyć na wstydliwe i gorsze choróbska , nie musi się rozczarować niedowartościowanym ,kłamliwym kmiotem udającym miłość , a przede wszystkim nie musi dźwigać poroża i usługiwać za free w/w:):):) i głowa i cztery litery spokojne i zdrowe.

A....i nie mówcie ze na stare lata , że nikt szklanki wody nie poda i tym podobnych bzdetów , bo to zazwyczaj mężczyźni szybciej odchodzą i częściej im trzeba tę wodę i leki podawać i to wszystko za jedna wycieczkę????? wole w parku łabędzie pokarmić , lepiej na tym wyjdę.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

jak już mowa o pantoflarzach to polecam przeczytać ..zwłaszcza panom :):)

http://dirty-fabulous-life.blog.pl/2013/12/16/z-zycia-pantofla-czyli-tylko-zona-potrafi-tak-wykastrowac-swojego-meza/

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
10 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę