Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Odp.: Zabiorę miłą panią na wycieczkę 2-tygodniową do Hiszpanii :-)

a może chcesz chłopca... żeby zycie miało smaczek raz dziewczyna raz chłopaczek... polecam się kamil 35 latek...

Gość_kamil
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Odp.: Zabiorę miłą panią na wycieczkę 2-tygodniową do Hiszpanii :-)

Jazda ciezarowka , zakres obowiazkow ; gotowanie , sprzatanie budy i uslugi lozkowe.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A czego się spodziewałyście Panie?

Do czego potrzebna jest kobieta mężczyźnie?

Do prowadzenia domu,rodzenia i opiekowania się potomstwem i do seksu kiedy zechce on i jak zechce on:):):) oczywiście jeszcze musi wszystko wybaczać m. in. posiadanie kochanek , nie pytać o zbyt wiele,zarabiać pieniądze , bo przecież nie będzie wszystkiego jej pan finansował , niech zarobi na siebie.

A.....jeszcze musi być zawsze pogodna i uśmiechnięta , bo ma dość stresów żeby jeszcze oglądać skwaszoną minę swojej połowicy - pan i władca

Na szczęście coraz mniej naiwnych :):):)

Pozdrawiam - Feministka

Zielonooka
          Zgłoś
          Odpowiedz

Mężczyźni pozdrawiają samotne feministki :)

ciemniak12
            Zgłoś
            Odpowiedz

Dziękuję :):):) Kto powiedział że feministki muszą być samotne?

Może jeszcze dodasz że nieszczęśliwe , bo przecież największe szczęście jakie może spotkać kobietę na tym łez padole jest posiadanie mężczyzny :):):) Byle jakiego byle był.

Zielonooka
              Zgłoś
              Odpowiedz

Oczywiście, że nie zawsze feministki są samotne. Nie zawsze tylko zazwyczaj ponieważ organizmy, które rodzą się z dwoma głowami nie mają zbyt długiego żywota po narodzinach.

Za to mądra kobieta jest szyją co głową kręci.

ciemniak12
                Zgłoś
                Odpowiedz

Prawda :):):)

Zielonooka
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

A może biednego byś pan zabrał? Czy już nie ma miejsc?

Gość_biedny
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Ludzie, ale się porobiło:)

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Zielonooka dałaś się zmanipulować temu feministycznemu ruchowi? Co za bzdurne podejście do życia i do rodzaju męskiego. Otóż przyjmij do wiadomości, że nie jest tak jak piszesz, a wszystko zależy od konkretnego człowieka. Pisze Ci to szczęśliwa kobieta, która od wielu, wielu lat jest w związku z facetem. Do tego potrzebny jest jednak kompromis.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Tylko gdzie znaleźć takiego niedołęgę co by się na wszystko godził i pozwolił kręcić szyją? Może się trafi jeden na miliard , ale z drugiej strony ja bym takiego ciapka nie chciała , bo żadnego szacunku nikt do takiej ofermy życiowej nie ma . No i tak źle i tak nie dobrze

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Do założyciela wątku: Mam nadzieję, iż wkrótce sfinalizujesz ten casting na targowisku błazenady i głupoty.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Casting już rozstrzygnięty. Miła pani wybrana.

Gość_miła pani
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Gratuluję. Mam nadzieję że Hiszpania nie stanie w osłupieniu....

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Gościu 16:40 jakiego ciapka? Wiesz co to jest kompromis? Z takim myśleniem do końca życia będziesz sama, z zazdrością patrząc na zgodne małżeństwa, które są szczęśliwe i wspólnie czegoś się dorabiają. Na starość nawet szklanki herbaty nie będziesz miała z kim wypić. Skąd takie myślenie, że jak facet zgadza się z kobietą to od razu oferma życiowa? Może dla takich jak Ty, bo dla normalnych ludzi na pewno nie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ja też chcę na wycieczkę, nawet się już spakowałam plis plis plis :))))

Gość_nie miła pani :)
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

a ja chce ciapka żeby się na wszystko zgadzał ,sprzątał, mył gary , gotował i do roboty ganiał. Za to mogę chodzić codziennie po niego do pracy :):):) żeby nie zboczył oczywiście z trasy , bo robota w domu czeka .

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Piszesz niedołęgę 16:40? O i tu się mylisz. Prawdziwy facet to dyplomata, który wie, jak zadowolić kobietę ale nie tracić swojego ego. Facet nie może być ani ciapkiem ani macho , bo nie ma nic gorszego jak te oba typy. Wiele z nas trafiło na taki typ. Widocznie masz pecha.

Na marginesie. Zastanawiam się z dwojga złego który gorszy a który lepszy? I myślę sobie, że za diabła nie chciałabym macho, bo mam w nosie jego siłę, fantazję i pomysły, jeśli by mnie poniżał i zdradzał. Więc 16:40 nie obrażaj niby tych ciapków, bo zawsze lepsze to lepsze zło ;)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
10 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę