Zabiore Mila Pania na wycieczke 2 tygodniowa do Hiszpanii :-) Zainteresowane prosze pisac tutaj, na pewno odpisze.:-) Ja Paweł lat 33 mieszkam w Ostrowcu :-)
Mila pani lat 30 znająca hiszpański zaoferuje się jako tlumaczka :-)
A DO WŁOCH NIE MOŻE BYĆ LUBIE WŁOCHY.JAK SIĘ NAMYŚLISZ TO NAPISZ PAWEŁKU DZIECKO DROGIE FAJNIE ŻE CHCESZ KOGOŚ ZABRAĆ.POZDRAWIAM.
Ciekawy sposób na podryw... 33 lata... Desperackie kroki... Bo rozumiem, że wpierw oczywiście trzeba poznać przyszłą towarzyszkę eskapady. Może to szybsze i bardziej skuteczne rozwiązanie niż biura matrymonialne.
spanie razem czy osobno? bo jak razem to muszę zrobić manicure, pedicure i kurcze depilacje to nie wiem czy mi się opłaca
hahaha wyczesana Jola:)
wreszcie jakiś zabawny post, anie tylko obrzucanie kogoś błotem. Powodzenia w znalezieniu TEJ MIŁEJ PANI:)
A dla miłej pani jest jakieś ograniczenie wiekowe? Bo ja bym pojechała i jestem miła, ale mam trochę więcej niż 33.
Jak wyglądasz atrakcyjnie to metryka nie ważna przecież chodzi o zaspokojenie potrzeb seksualnych . Ładna , zgrabna -to facetowi wystarczy.
W poście Pawła nie ma mowy o seksie tylko o wycieczce.
wiek obojetny ;-)
Pawełku widać, że się nudzisz :) Na szczęście szkoła już w poniedziałek się zaczyna, więc skończą się nudy a zacznie się zwykła proza dnia codziennego ;) Pozdrawiam
A czy Pan jest inteligentny i przystojny??? Bo jeśli nie to Hiszpania może okazać się koszmarna....
oooooo to ja się nadam . Mam 54 latka :):) tylko ...ale jestem zgrabna , ładna i powabna :):):) Bierzesz mnie????? Tylko bez seksu , bo te sprawy przeszły już na emeryturę
A może jakiś casting ? Tyle chętnych :)
O pasuje. Mogę też zabrać "starego" z nami? Mówi, że tam jeszcze nie był, a bardzo by chciał. No weno no :)
ha ha ha Kasia62 super tekst z tą wycieczką z Twoim ,,starym''
Zabierz mnie narobie dużo kanapek z mielonym