Wątek ma wyłonić pozytywne elementy w świetle wątku opisującego tenegatywne
3 do 12 trzy pochwały na 12 odpowiedzi
za rodzicow ktorzy sie kloca przez cale wakacje na forum
Za co chwalimy?Nikt tej szkoły nie chwali!!!Najgorsza chyba w całym województwie!Tylko dla tych,którzy nie mają na co wydawać kasy tylko na prezenty dla nauczycielek,które nie mają prawa uczyć dzieci tak jak Bóg przykazał tylko tak jak chore na ambicję mamusie dyktują!
Taka sama jak wszystkie inne. Nawet kilku "dziwnych rodziców" jej nie wyróżnia, tacy też trafiają się wszędzie.
Ja pochwale , a jak . dziecko miało blisko do szkoły , wychowawczynie w klasie 4-6 była super osobą . Dzięki bogu bo babsztyl z klasy 1-3 , który uczył jeszcze mojego brata w podstawówce był szurnięty do granic możliwości . Mimo interwenci u "dyrekcji" , uczyła dzieci dalej ale nie pisania ,liczenia tylko robienia origami , mandali i kulek z gazet. Dopiero po incydencie przez, który szkoła straciła kasa , pani wychowawczyni przeszła na emeryturę w czasie trwania roku szkolnego. Pan od w-fu kazał dzieciakom mówić do siebie TRENERZE .
trenerem czego jest? ma papiery, jest po odpowiednich szkołach, kursach itp?? To zwykły nauczyciel wf-u, a nie kołcz.
TO samo dotyczy się " profesorów" w szkołach średnich:)
który pan od w-fu?
Moje dzieci tam chodziły. Miały dobrą opiekę i zostały dobrze przygotowane do gimnazjum. To dla mnie jest najważniejsze.
Moja córka tam uczęszcza i jestem bardzo zadowolona
Mój syn tam uczęszcza i jestem bardzo zadowolona. Szczególnie muszę wyróżnić drużynę Zychów którą prowadziła dziewczyna o imieniu Ramona. Podobno drużyna lekko się rozpada ale była to wspaniała przygoda dla mojego dziecka. Obozy, rajdy, śpiewy naprawdę podziwiam, że tym druhnom się to wszystko chciało i to za darmo !!! A co do trener to dużo fajniej to brzmi niż proszę Pana bo w-F to specjalna lekcja inna niż wszystkie. Niestety właśnie takim rodzicom nie dogodzisz przecież twoje dziecko by się udławiło mówiąc trener zamiast proszę Pana :) Ludzie trochę dystansu do samych siebie. Swoją drogą wielu nauczycieli ma uprawnienia trenerskie. Sama znam kolesia którego nie tytułują oficjalnie trenerem bo trzeba by mu więcej kaski zapłacić niż nauczycielowi :) a wykonuje pracę trenera.
z czego najbardziej?