Itaka, polecam.
Witam
Bardzo proszę o jakąś ciekawą ofertę na wakację 2014 dokładnie ostatni tydzień lipca najlepiej Grecja dla 4 osób dorosłych i dwoje dzieci wiek 3 i 4 lata. marsat27@wp.pl.
Dziękuej i pozdrawiam
Na zbiegu Tatr, Pienin i Gorców jest takie magiczne miejsce do spędzenia wczasów – Falsztyn! Polecam tę okolicę. Ja wynajmowałem tutaj domek za 300 zł/dobę. Tanio jak na moje oko. Na stronie www.naogrodach.com.pl są zdjęcia i opis. Wyposażenie kompleksowe, wszystko nowe.
Z 3-letnim to nigdzie nie powinno być tanio. Masz małe dziecko to jedź z nim do Ciechocinka, a nie w dalekie podróże i reszcie ludzi, którzy cięzkie pieniądze zapłacili za to żeby wreszcie odpocząc psuć urlop. Wielcy tacy państwo-rodzice sie na wywczas wybierają, bachora ignorują, a ten drze sie w samolocie, w hotelu, na plaży... Za małego dzieciaka opłata powinna być jak za dorosłego.
My z dzieciakami jeździliśmy z biur Itaka i Tui,i z całego serca polecam.Kupowaliśmy zawsze w biurze na galerii,niestety teraz Tui nie ma w Ostrowcu a najbliżej w Kielcach,dlatego w tym roku jedziemy ponownie z Itaką.
Pełen profesjonalizm,opieka na miejscu,hotele zgodne z opisami.Ceny przystępne.
I po co tyle jadu? Nie każde 3-letnie dziecko jest chodzącą syreną strażacką, a jak komuś nie pasuje kontakt z innymi ludźmi, niech zamknie się w 5-gwiazdkowym hotelu za grube tysiące - spokój gwarantowany.