Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Odp.: Łosice 11 000 ludzi tłucze w ciągu dnia 7 tysięcy głosów!! dla mnie to szok.

Dzisiaj o 11-ej przekroczyliśmy 50 tys. głosów, znacznie zmniejszyliśmy różnicę do drugiego miejsca. W takim tempie, to drugie mamy zapewnione najpóźniej w przyszłym tygodniu. Wciągnęło mnie to, może kiedyś moje wnuki skorzystają z ładnej łazienki. Klikajcie ludziska.

Gość_Ostrowiak
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Łosice 11 000 ludzi tłucze w ciągu dnia 7 tysięcy głosów!! dla mnie to szok.

Dziękujemy wszystkim za pomoc w głosowaniu i wytrwałość. Prosimy o dalsze głosy, Ostrowiec potrafi się zjednoczyć w potrzebie. Jeszcze raz dzięki wszystkim za każdy oddany głos...;-))

Gość_Juzek
            Zgłoś
            Odpowiedz

GŁOSUJĘ CO DZIEŃ I JESTEM ZA TYM ŻEBYŚMY JAK NAJSZYBCIEJ WYGRALI ŁAZIENECZKĘ DLA DZIECIACZKÓW!!!

Gość_Radna Rady M.
              Zgłoś
              Odpowiedz

Gość:Radna może by tak zainteresować prezydenta i cały urząd?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Gość; z 16.12: Moją osobę NIKT nie namawiał żeby głosować na ŁAZIENKĘ to moje chęci i trochę serca dla dzieci i mieszkańców żeby jak najszybciej zdobyć liczbę potrzebujących głosów,każdy może głosować bez namawiania,wieżę że każdy wchodzi na stronę Forum1.

Gość_Radna Rady M.
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 151

Odp.: Łosice 11 000 ludzi tłucze w ciągu dnia 7 tysięcy głosów!! dla mnie to szok.

Glosujcie drodzy forumowicze

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

no i co z tymi Łosicami jeden dzień taki zryw a teraz cisza?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Potrzebujemy głosów !!!

Walka robi się coraz ostrzejsza a jeszcze dwa miesiące przed nami. Powiadamiajcie wszystkich o głosowaniu na 10. Głosujemy :)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 155

Odp.: Łosice 11 000 ludzi tłucze w ciągu dnia 7 tysięcy głosów!! dla mnie to szok.

Nie spodziewałem się, ale jak wynika z mojej analizy, że to już w poniedziałek dziesiątka wskoczy na II miejsce, na koniec głosowania wygrywa w cuglach. Brawo !! Jest NIVEA na czternastce, będzie łazienka w dziesiątce. Tak sie bawi, tak sie bawi - O STRO WIEC !!!!

Gość_Zibi.
                Zgłoś
                Odpowiedz

Zibi i wszyscy którzy nam pomagaja - wielkie dzieki!!!

Gość_Mama
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

5 głosów poszło

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 162

To byla cisza przed burza w Losicach!!!!! Ratunku , doganiaja 10 !!!!!!!!!!!!!

Gość_Mama
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 260

Nie ma co się szokować Łosicami tylko brać się w garść i głosować. Łosice potrafią się bardzo mocno zmobilizować jako miasto i ich rodzinny w innych miastach i nie raz już to pokazały. Więc życzę Wam takiej mobilizacji.

Gość_ja
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 158

Odp.: Dzień jak co dzień ;).

Nic nie będę pisał bo jak napiszę,że coś się wydaje pewne to następują niespodziewane zwroty akcji ale trzymam kciuki :).

1 miejsce 62357 + prawie 2200 czyżby przebudzenie ?

2 Koło 58093 + 2400

3 Ostrowiec 56143 + 4600 :)

4 Łosice 50072 + około 2400 czyżby im odrzucali głosy czy automat się zaciął???,przypomnę że przedwczoraj nabili ponad 10000 głosów a przez dwa dni 14000.

5 Stołczno 49409 nadal walczą niestety nie zapisałem ile mieli poprzednio ale trzymają się peletonu.

Czlowiek
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Dzień jak co dzień ;).

dajemy, pomóżmy DZIESIĄTCE !!!!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

głosy poszły :)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Głosując,pomagasz !!

http://www.wzorowalazienka.pl/galeria/614

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 163

Odp.: Wzorowa Łazienka -kolejny dzień i ciekawa noc.

Dziś w nocy sporo się działo przez kilka godzin Łosice miały ponad 3000 głosów więcej ale to jeszcze nic bo w dzień dołożyli jeszcze głosów.

1 miejsce 65557 + 3200 głosów kolejny progres

2 Koło 60190 + 2100 typowe ich tempo

3 Ostrowiec 59732 + 3600 mogłoby być lepiej

4 Łosice 58625 + 8600 !!! 3000 mieli przez noc około 5 rano

5 Stołczno 51242 + 1800

Jutro powinny być ciekawe przetasowania a te Łosice mnie irytują.

Czlowiek
        Zgłoś
        Odpowiedz
    123456791112 ... 27282930
    Przejdź do strony nr
    8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
    Branża: Kosmetyczne salony
    Dodaj firmę