Wydaje mi się,że jest po ptokach ale codziennie idzie od 4 do 6 głosów,na pocieszenie zostanie nagroda pocieszenia jakby nie poszło.
Ile jeszcze będzie trwało głosowanie?.
Głosowanie jest do końca listopada, więc może jest szansa. Wszystko zależy od mobilizacji i chęci głosowania przez osoby nowe, które znają temat ale nie głosują bo bezpośrednio ich to nie dotyczy. Prosimy wszystkich o pomoc bo my robimy wszystko co w naszej mocy ale jesteśmy mała społecznością i sami nie damy rady. Pomożecie? Tym co sie zaangażowali serdecznie dziękujemy!
Jeżeli doszłoby trochę nowych osób to wcale nie byłoby po ptokach. Tylko to jest to - jak mnie coś nie dotyczy to Cześć. Mam nadzieję do końca, że w naszym mieście tak nie będzie. No i forumowicze przeglądający forum - zagłosujcie.
Trochę nadgoniliśmy, rano idzie dobrze wieczorem za bardzo się zatrzymujemy.
5 głosów oddane.. Ludzie głosujemy!
Kto dziś jeszcze nie głosował? Głosujemy, małymi krokami zbliżamy sie do czołówki :)
Proszę się nie zrażać,odrobiliście ponad 2000 głosów.3 miejsce ma 30484 głosy aktualnie a Wy 24756,czyli macie niecałe 6 tysięcy straty a było ponad 8 tysięcy.
W zeszłym tygodniu było odwrotnie strata systematycznie rosła z 4 tysięcy do ponad 8.
Głosik oddany
5 głosów jak co dzień poszło
Głosujemy!
Jest nieźle :)
więcej głosów potrzebujemy!
Różnica spadła do 4,400 głosów do Moszczanki która odstaje już od 2 pierwszych miejsc,tamci jadą swoim rytmem.
Jak się sytuacja nie zmieni jutro będzie 4 miejsce.
A potem atak na trzecie :)
Jest dobrze, nie zapeszając bardzo dobrze. Pamiętajcie, że systematyczność jest najważniejsza! Dziękujemy za każdy oddany głos i zapraszamy nowe osoby do głosowania :)
Działamy Ostrowczanie!!! do dzieła !!! pomóżmy DZIESIĄTCE!!!
Jednak Stołczno nadal na 4 miejscu ale do 3 miejsca brakuje już tylko 2500 głosów.Zaproponujecie może innym szkołom wywieszenie prośby o głosy na Was,nawet jak dojdzie po kilka/kilkanaście głosów z każdej szkoły to warto.
Ja ciągle walczę :) 4 głosy oddane