Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Wzorowa Łazienka - Publiczna Szkoła Podstawowa nr 10 w Ostrowcu Św.”.
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 74

Odp.: Wzorowa Łazienka - Publiczna Szkoła Podstawowa nr 10 w Ostrowcu Św.

Mamy 5 miejsce! Do przodu!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Wzorowa Łazienka - Publiczna Szkoła Podstawowa nr 10 w Ostrowcu Św.

Tak jak napisał człowiek musi dojść do głosujących jeszcze grupa osób, jest nas za mało :( Głosujący przekażcie info po znajomych i dzieciach znajomych o akcji.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja zagłosowałem 5 głosów

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 77

Cały czas idą niestety 3 miejsce zdobywa przewagę,miało 5 tysięcy głosów więcej a obecnie dochodzi ona do 6K.

Cały czas sprawa jest otwarta ale jak widać zainteresowanie jest dość słabe,szkoda bo to pokazuje tylko apatie ludzi w naszym mieście,być może sami zainteresowani za mało włożyli w to energii.Szkoła jest stosunkowo mała i sama nie da rady,potrzebuje wsparcie innych mieszkańców a najlepiej szkół.

Czlowiek
      Zgłoś
      Odpowiedz

Szkoła i zainteresowani dużo energii w to wkładamy. W tamtym tygodniu mieliśmy akcję jutro też idziemy, mamy nadzieję że dołączą do nas kolejni mieszkańcy. Głosujcie, to tylko chwila w ciągu dnia :)

Gość_Magda
        Zgłoś
        Odpowiedz

Może ktoś napisze ile szkół zdobędzie nagrodę w postaci łazienki, bo nie będę czytać całego regulaminu.

Tylko pierwsze miejsce, czy na przykład trzy?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 80

zagłosowałem :)

kto następny ? :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

ja również zagłosowałem !

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Remont łazienek wygrywają 3 pierwsze szkoły. Kolejne 100 otrzymują roczny zapas domestosa.

Dzisiaj dzieciaki z nauczycielkami zachęcały do głosowania przy Biedronce i Carrefour. Ciekawe, jaki będzie odzew ?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Coś dziś mało.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Trzy łazienki

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 85

Rano było nieco ponad 14 tys, a jest 16 500 - to wcale nie jest mało. Oczywiście zawsze może być lepiej, zachęcamy do głosowania.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ja obserwuje głosowanie i widzę,że czołówka odpływa,zrobiło się już ponad 7 k różnicy a było 5.

Nawet jak się Wam nie uda nie przejmujcie się tym ponieważ to co zawsze powtarzam synowi,najważniejsze jest to że dał z siebie wszystko i się nie poddał a Wy jako nieliczni postanowiliście o coś zawalczyć i to się liczy.

Mam oczywiście nadzieję,że karta się odwróci ale trend jest niekorzystny niestety.To wszystko można jeszcze zniwelować ale potrzeba ludzi dobrej woli którzy zechcą coś bezinteresownie zrobić i zostawić po sobie jakiś mały ślad :).

Czlowiek
                Zgłoś
                Odpowiedz

Nie wiem czy dobrze liczę, ponieważ nie obserwowałam od samego rana. Ale chyba dziś poszło ok. 3000 głosów. Damy radę, oby tak dalej :)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Troszkę statystyki, w tamtym roku szkoła na pierwszym miejscu wygrała z ilością 122 231 głosów, drugie miejsce 95 040, trzecie 92 111. Głosujemy.

Gość_Magda
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 89

oddane 5 głosów

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 90

Ja głosuję co dzień

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Widać w naszym dzisiejszym głosowaniu niedziele.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
123578 ... 27282930
Przejdź do strony nr
8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę