Mamy 5 miejsce! Do przodu!
Tak jak napisał człowiek musi dojść do głosujących jeszcze grupa osób, jest nas za mało :( Głosujący przekażcie info po znajomych i dzieciach znajomych o akcji.
Ja zagłosowałem 5 głosów
Cały czas idą niestety 3 miejsce zdobywa przewagę,miało 5 tysięcy głosów więcej a obecnie dochodzi ona do 6K.
Cały czas sprawa jest otwarta ale jak widać zainteresowanie jest dość słabe,szkoda bo to pokazuje tylko apatie ludzi w naszym mieście,być może sami zainteresowani za mało włożyli w to energii.Szkoła jest stosunkowo mała i sama nie da rady,potrzebuje wsparcie innych mieszkańców a najlepiej szkół.
Szkoła i zainteresowani dużo energii w to wkładamy. W tamtym tygodniu mieliśmy akcję jutro też idziemy, mamy nadzieję że dołączą do nas kolejni mieszkańcy. Głosujcie, to tylko chwila w ciągu dnia :)
Może ktoś napisze ile szkół zdobędzie nagrodę w postaci łazienki, bo nie będę czytać całego regulaminu.
Tylko pierwsze miejsce, czy na przykład trzy?
zagłosowałem :)
kto następny ? :)
ja również zagłosowałem !
Remont łazienek wygrywają 3 pierwsze szkoły. Kolejne 100 otrzymują roczny zapas domestosa.
Dzisiaj dzieciaki z nauczycielkami zachęcały do głosowania przy Biedronce i Carrefour. Ciekawe, jaki będzie odzew ?
Coś dziś mało.
Trzy łazienki
Rano było nieco ponad 14 tys, a jest 16 500 - to wcale nie jest mało. Oczywiście zawsze może być lepiej, zachęcamy do głosowania.
Ja obserwuje głosowanie i widzę,że czołówka odpływa,zrobiło się już ponad 7 k różnicy a było 5.
Nawet jak się Wam nie uda nie przejmujcie się tym ponieważ to co zawsze powtarzam synowi,najważniejsze jest to że dał z siebie wszystko i się nie poddał a Wy jako nieliczni postanowiliście o coś zawalczyć i to się liczy.
Mam oczywiście nadzieję,że karta się odwróci ale trend jest niekorzystny niestety.To wszystko można jeszcze zniwelować ale potrzeba ludzi dobrej woli którzy zechcą coś bezinteresownie zrobić i zostawić po sobie jakiś mały ślad :).
Nie wiem czy dobrze liczę, ponieważ nie obserwowałam od samego rana. Ale chyba dziś poszło ok. 3000 głosów. Damy radę, oby tak dalej :)
Troszkę statystyki, w tamtym roku szkoła na pierwszym miejscu wygrała z ilością 122 231 głosów, drugie miejsce 95 040, trzecie 92 111. Głosujemy.
oddane 5 głosów
Ja głosuję co dzień
Widać w naszym dzisiejszym głosowaniu niedziele.