Ludzie co oni wyprawiaja? Tzn. nasi konkurenci.
Kto chce oddać swoje głosy konkurencji? Zalecam dalece idącą ostrożność i zachęcam do uczciwego głosowania, oddawania głosów ze swoich skrzynek mailowych. Zostało jeszcze dwa tygodnie. Głosujemy.
Wykorzystanie naszych skrzynek to kradzież. Zgłosimy na policję i po adresie IP dojdziemy kto ich używał.
Wysyłanie wiadomości na skrzynki nie jest kradzieża, bo my nie będziemy łamać Waszych haseł by na nie wejść tylko wysyłać Wam wiadomości. Pozdrawiamy :)
Nie kombinuję i wysyłam codziennie ponad 100. Pewnie to nie rekordowa ilość ale za to uczciwa robota.
100 głosów to bardzo dużo!!! Ja tez wysyłam średnio okolo 200 i jakby kazdy z nas tak robił to byłoby super! Nie poddajemy sie, walczymy uczciwie do końca
Prosze wszystkich ktorzy byli z nami przez dwa i pol miesiaca wytrzymajcie jeszcze te 2 tygodnie i glosujmy
Wysyłałam po 100 a od dzisiaj 122, może uda się jeszcze więcej. Powodzenia !!!
Halo, czy jeszcze oddajecie głosy bo ja cały czas???
Do końca listopada,to już na szczęście niedługo :).
Mam wrażenie, że jest nas, głosujących, coraz mniej. Szkoda!!!
Tak też mam wrażenie że już nas coraz mniej. Po pierwsze głosowanie było baaardzo długie. A po drugie jeżeli nie nastąpi odgórna likwidacja głosów to na niespodzianki na tabeli wyników spowodowane głosowaniem nie mamy chyba co liczyć. Odległości pomiędzy miejscami są bardzo duże.
Ja głosuję do końca. A może jednak się uda. Policzą głosy solidnie, wyrzucą oszustwa i łazienka jest nasza!!!
Niepoprawna optymistka.
Tak oddaję głosy,mimo że ze szkołą wiąże mnie tylko to że jest ona w Ostrowcu.
Przyśpieszamy, kochani, przyśpieszamy. Ostatnie dni należą do nas. Ole, Ole Ole, Ole- nie damy sie, nie damy sie. Jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa. Uderzamy jutro o 12-stej w południe !!
Uff tysiąc głosów poszło na zachętę, w godzinę przybyło 1600. Jest dobrze.Kolejne asy są w rękawie.
Zibi ile tych asów masz w rękawie??? :) Brawo!!!! Głodujemy jeszcze tylko 2 dni