Ja wytrwale do końca głosuje i setki głosów idą codziennie. Bardzo to czasochłonne ale jeszcze 17 dni. Gdyby wszyscy sie zmobilizowali i działali na pełnych obrotach to napewno poprawilibyśmy nasz wynik. Ostrowczanie do dzieła!!!
Do boju, do boju, do boju OSTROWIEC.
Ty i jaaa kibice KSZO, łazienka musi być, nie ma cooo!
KSZO !! KSZO !! OSTROWIEC !!!
DZIE SIĄ TKA!! DZIE SIĄ TKA!! DZIE SIĄ TKA!!
Nooooo Zibi i to ja lubie, taki doping to sie rozumie.Siadam do glosowania!!!!!!!!!!!!!!
Po Kole Moszczanka dała czadu. Ja ciągle wierzę w ostateczną weryfikację.
głosujcie ludziska bo dużo głosów jest potrzeba!
Piałem wcześniej,że lada chwila tak się stanie,dostali takiego kopyta,że pewnie powalczą jeszcze o wyższe pudło.Cóż gdyby była nas 1000 osób można by momentalnie wrócić do gry i bić się o podium ale nie widać nawet połowy tej liczby.Myślę,że głosy śle nie więcej niż 100-200 osób.
Walczę do końca i daję codziennie około 100 głosów!! A Ty?????
Osoby potrzebujące wsparcia informatycznego dotyczącego głosowania proszę o kontakt pod adresem: chrzwoj@gmail.com
Ja oddałam dziś 150 tak trzymajmy
Chce ktoś kont dodatkowych bo Sarnaki oddają ???
Zapomniałem dodać że na o2, wiec troche ich jest.
Witam ja poproszę, to juz zakładać chodz nie trzeba będzie :), bo na to czasu najwięcej idzie.
Poprosze tu: kaziulaula@o2.pl
Proszę pisać podzielimy się :)
Noo tyle nie oddaje ale od kilkunastu do kilkudziesięciu już tak chociaż trochę mnie to gryzie ale trzeba się było dostosować.Nie potwierdzam każdego dnia,tylko jak mam czas.
UWAGA!!!
Ten _Jaaa to raczej nikt spośród nas. Która szkoła chciałaby oddać swe maile??? Bądźmy ostrożni. To przecież mogą być jakieś wirusy itp. Ktoś chce nas wpuścić w maliny. Zostały nieco ponad 2 tygodnie. Róbmy to, co do nas należy. Głosujmy!
Ewcia masz racje!!!Chwytaja sie czego moga!! Oj nie ładnie z ich strony
Wykorzystanie naszych skrzynek to kradzież. Zgłosimy na policję i po adresie IP dojdziemy kto ich używał.