Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Problem serwisu Domestos!!!

Glosujmy nadal nie tracmy wiary, a moze organizator chcac byc uczciwym zweryfikuje glosy oddane poprzez jakis system

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

GŁOSUJĘ, wysyłam 100 codziennie i tak do końca. To moja decyzja i tego nikt i nic nie zmieni. Życzę dużo wytrwałości tym, którzy się irytują. Powodzenia!!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Uwaga! Za chwilę będziemy nie na 5 ale spadniemy na 6 miejsce. Co się dzieje? Oddaję codziennie swoje głosy. Nie dajmy się!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Apel i ogromna prośba do informatyków !!! Tylko wy możecie nam pomóc w tej walce. Nie wierzę, że nagle tak wiele osób przyłączyło się do gry. Nasze głosy niestety nie wystarczą, potrzebne jest wasze wsparcie. Proszę, pomóżcie nam!!!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mogę pomóc, proszę o kontakt chrzwoj@gmail.com, piszcie Ostrowiacy

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 480

Odp.: Problem serwisu Domestos!!!

Wioseczki się zjednoczyły i mamy marne szanse, tym bardziej, że weekend odpuszczony w głosowaniu całkowicie. No i tak to 75 tys mieszkańców przegrywa z maluśkimi.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 481

Ludzie stracili wiarę i zmalała ich liczba.Dziś z mojej strony padnie rekord bo wreszcie zaskórniaki potwierdzam i mam oczopląs od tego.

Czlowiek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

120 dzisiaj poszło

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Może ktoś z organizatorów tej akcji napisać do mnie na pocztę?.

Czlowiek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Prosze wejsc na FB jest grupa PSP 10 Wzorowa lazienka

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie mam fb a pani napisała do mnie na pocztę by korzystać z funkcji incognito wtedy są mniejsze problemy lub wręcz ich nie ma z potwierdzaniem głosu.Do innych nie dało się tu napisać bo nikt poza mną nie jest zalogowany i nie ma potwierdzonego maila w tym temacie.

Trochę tych zaległych głosów się u mnie zebrało z powodu braku czasu:),wczoraj było dużo ale dziś przeszłem sam siebie:).Jeżeli ktoś nie ma czasu niech tylko wyśle głosy a potwierdzi je w wolnej chwili.

Ctrl+Shift+N włącza tryb incognito w chrome.

Czlowiek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 483

Na dziś niestety koniec z oddawaniem głosów jeszcze nigdy nie udało mi się potwierdzić takich słów.Niby powinno pasować ale nie potwierdza.

http://www.google.com/recaptcha/api/image?c=03AHJ_VusGjyQ1iVIIOD3jCxtce5Sun4yPjmtXfOTN-hAZOdIbjVxkXyVpGigTx6j5Ltq0Cw-40ez6LZavTgnIqxtiRLHQSoENcOR4WJP4AOOPcI6brBOXVn5s88E_BNByQhtHJWlQJw-JiDba6V_G9Qhf8G7LlVvVIgq-k7zNeiIFYpAyW2sWUxBvT82Hs3qNOcLYMQZOD64Dk-A03thiQC0Lulmt8a46RIaBrnHQA3M61LYjSO_Bhge-uYrI-MYYlGCQMs1pFasKJwH96eWnuTV7mVwZw49RAg&th=,3C2wtu-_LE82If22avz62b-PNZnwAAAASqAAAAAE2ADV5b2aO9XJekLzHmAaN0Ln9Lv072QvzF7JjKmu9Y5TztYXN89fBmX6ieviNDMC_R_cJL9vCC2suTaWjCnbuZHPpCCQmLTmBqwxFp4G9gFVLTcG2_2tm7pbgVXocb4RzP_w1xVElJDw_4GDp2QOfYDmoJpyZ1jetEZpAImEEmSDrJWIiX01tOmFOnD1cKUMuF0SmcWo0h9kx80uMHp8m7w-2DJwl4NAqRYF73CMaa1FiCo5a_RETvbjbw4Wf3qKNhoX2LFTenpW5xHEdPFijZS7_Fua3mbQ

Czlowiek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Proszę zajrzeć do skrzynki mailowej i odpisać na wiadomość.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

prosimy oddajcie codziennie głosy każdy kto jest na forum wystarczy odda głos i będzie super dziekuje z góry za każdy głosik

Gość_adda
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 487

Dziękuje za informację pani z miejscowości która z nami konkuruje o łazienkę,na poczcie zaproponowała używanie trybu incognito w przeglądarce wtedy nie występują problemy z literkami.To samo możną osiągnąć czyszcząc co jakiś czas przegladarkę np w google wchodzimy w takie 3 belki po prawej stronie w górnym prawym rogu,ustawienia,pokaż ustawienia zaawansowane,wyczyść dane przeglądania,zaznaczamy co chcemy wyczyścić v,najwazniejsze wydają mi się pliki cookie,wyczyść dane przeglądania.

Proszę nie stawiać fifki przy hasłach bo Wam pokasuje .Przetestowane z pozytywnym skutkiem.

Prościej będzie korzystać z trybu incognito wciskamy Ctrl+Shift+N.

Co do samej rywalizacji niedługo zmieni się 3 miejsce bo Moszczanka zażyła sterydy i sunie jak rakieta.Wczoraj miała do nas jeszcze strate a dziś wyprzedza nas o 8 tysięcy

Czlowiek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czlowieku jestes wspanialy , dziekiza info

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 488

Gosciu 13 35 o co chodzi?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ostrowiacy czy jeszcze jestescie z nami ? Zostalo nam tylko 17 dni do konca glosowania , pokażmy na co nas stac. Oddajcie swoje glosy na PSP 10 prosimy ....

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 2425272930
Przejdź do strony nr
8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -