Jako tako nie ma terminu potwierdzenia głosów, ja kiedyś potwierdziłam po ok 5 dniach i zaliczyło. Moszczanka się obudziła !!!
Dzisiaj potwierdzałam głosy oddane 2 tygodnie temu i są zaliczone. Od kilku dni oddaję ponad 100 głosów dziennie, ale bardzo martwi mnie aktywność Moszczanki - zmniejszają dystans i jeśli u nas nic się nie zmieni na lepsze, to niestety może być przykra niespodzianka.
Widocznie Kolo zdradzilo im metode szybkiego glosowania, wytrzymajmy jeszcze tylko 28 dni !!!
Jeśli nadal pojawiają się wam dziwne bazgroły nie do odczytania to kliknijcie na znaczek dźwięku i wpiszcie usłyszane cyfry (co prawda w języku angielskim ale dość wyraźnie wymawiane). GŁOSUJEMY!!!
Zauważyłem,że największe problemy są około 22 i jak przypadkowo powtórzy się potwierdzenie głosowania lub tym samym kontem zagłosuje,to wyskakują napisy z taką podwójną linią których jeszcze nie udało mi się potwierdzić mimo że z normalnymi napisami większego problemu nie mam.
Ja odpukać nie mam problemów, cyferki, czasem napisy ale odświeżam i jest o.k. Moszczanka gna, kolejni z systemem :(
Moi drodzy glosujmy poniewaz Moszczanka nas dogania , juz tylko 25 dni
Dziś pojawiają się literki konturowe nietrudne do odczytania i odwzorowana. Jestem pewien, że wpisuję dobrze, a pomimo to program krzyczy na czerwono "przepisz prawidłowo tekst z obrazka". Nie da się już bardziej prawidłowo.. Ratuję się głośnikiem, ale to trwa zbyt długo :(
Poszły 92 głosy. Było ciężko bo ponad 50 głosów potwierdzałam kodem "głosowym".
Kod glosowy jest ratunkiem na te bazgroly ktore wpisuje identycznie a i tak jest nie przyjety
http://i44.tinypic.com/r90w1x.jpg co w tym stylu powoduje problem u mnie.
Możecie państwo przeczyścić kompa np jetclean?.
http://www.bluesprig.com/jetclean.html może akurat pomoże?.
Co znów się dzieje juz mnie to wkurza ja głosiuje a głosy nie wchodza tak jak zawsze, nawet dodatkowe konta sworzylem by sprawdzic jak wchodza i nic dopiero po 45 min. zaczeły wchodzic i po ilości by wynikało że to moje. Tak napierdziela te 3 z przodu ze Łazienka sie krzaczy, a moze cos beda weryfikowac, dobrze by było :)