Czlowieku ale do kazdego adresu na tlenie mozna dolozyc 9 aliasow , razem 13 na jednej poczcie. Pozdrawiam Tych ktozy jeszcze sa z nami.
21 51 pisałem o tym wcześniej ale nie można zbyt dużo wymagać na początek :).
Skorzystam z podpowiedzi. Mam 50 maili na o2 i teraz x 4. Głosuję !!!
A co robić jeśli po 30 mailach pojawiają się te potworne literki bez możliwości rozszyfrowania. Wyłączałam komputer na kilkanaście minut przez 2 razy ale to nie pomogło.
Przypominam o aliasach 50 x14=700 to jest cos!!!!!!!!!!!!Wiecej takich ludzi!!!!
Proszę o podpowiedź, jak założyć dodatkowe aliasy na tlenie - wchodzę w /dodatkowe adresy/ dodaj adres/ i tu się zawieszam, bo wpisuję adres, nazwę nadawcy, /domyślna sygnatura/ - nic się nie rozwija z paska.
Nie piscie tak oficjalnie bo konkurencja nie spi i zaraz jeszcze bardziej nas przegonia
Gosciu 06 55 masz racje , licho i Kolo nie spi!!!!!!!
Po prawej stronie nazwy konta pisze OPCJE - Twoje adresy-dodatkowe adresy- dodaj adres -rozpocznij konfiguracje
adres wstawiamy nazwie konta i po @ do wyboru jest dodatkowe 9 końcówek ,4 są już wcześniej o2.pl,tlen.pl,go2.pl,prokonto.pl
Cały czas zachęcamy do głosowania. Dziś w lokalnej telewizji :)
http://www.lokalnatelewizja.pl/wiadomosci/72,telefakty-27102015-r
Człowieku, dlaczego nie podajesz danych statystycznych???
Codziennie mogę oddać tylko 30 głosów. Potem pojawiają się okropne teksty zupełnie niemożliwe do odczytania!!! Co robić??? Mogłabym wysłać jeszcze co najmniej 50 głosów. Nie pomaga wyłączanie komputera.