Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Wzorowa Łazienka - Publiczna Szkoła Podstawowa nr 10 w Ostrowcu Św.”.
    • Odp.: Problem z oddawaniem głosów

Szkoła interweniowała w tej sprawie i otrzymała taką informację:

"Witamy,

Weryfikacja nieuczciwych głosów odbywa się sukcesywnie. Informowaliśmy również o tym, że po zakończeniu głosowania głosy jeszcze raz zostaną sprawdzone.

Prosimy o cierpliwość i dziękujemy za zgłoszenie.

Pozdrawiamy

Zespół Wzorowa Łazienka 2015"

Z kolei na interwencję w sprawie trudności w głosowaniu przyszła odpowiedź: "Witamy,

Dziękujemy za zgłoszenie. Dokładamy wszelkich starań, aby strona działała prawidłowo.

Pozdrawiamy

Zespół Wzorowa Łazienka 2015"

Dziękujemy za wszystkie dotychczasowe głosy i prosimy o wytrwałość, pomimo trudności.

Gość_A.S.
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 414

Odp.: może trzeba zmieni pocztę ?

Tak tylko musimy zdobyc te 500 osob, a ludzie powoli nas opuszczaja, przynajmniej tak mi sie wydaje!!!!

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: może trzeba zmieni pocztę ?

Koło szykuje się na drugie miejsce, my pozostajemy na czwartym. Nie pozostaje na nic innego jak rzetelnie oddawać głosy i czekać na weryfikację. Głosujmy, bynajmniej ja nie odpuszczam.

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 453

Odp.: aliansy do konta na o2

Ja również 10 oddaje między innymi na o2

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: aliansy do konta na o2

I ja głosuję codziennie. Oddaję 40-50 głosów. Będę to robić do końca programu. GLOSUJEMY!!!!!!!

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 479

Odp.: Problem serwisu Domestos!!!

Apel i ogromna prośba do informatyków !!! Tylko wy możecie nam pomóc w tej walce. Nie wierzę, że nagle tak wiele osób przyłączyło się do gry. Nasze głosy niestety nie wystarczą, potrzebne jest wasze wsparcie. Proszę, pomóżcie nam!!!!!

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Problem serwisu Domestos!!!

Mogę pomóc, proszę o kontakt chrzwoj@gmail.com, piszcie Ostrowiacy

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 484

Proszę zajrzeć do skrzynki mailowej i odpisać na wiadomość.

Gość
    Zgłoś

prosimy oddajcie codziennie głosy każdy kto jest na forum wystarczy odda głos i będzie super dziekuje z góry za każdy głosik

Gość_adda
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 487

Dziękuje za informację pani z miejscowości która z nami konkuruje o łazienkę,na poczcie zaproponowała używanie trybu incognito w przeglądarce wtedy nie występują problemy z literkami.To samo możną osiągnąć czyszcząc co jakiś czas przegladarkę np w google wchodzimy w takie 3 belki po prawej stronie w górnym prawym rogu,ustawienia,pokaż ustawienia zaawansowane,wyczyść dane przeglądania,zaznaczamy co chcemy wyczyścić v,najwazniejsze wydają mi się pliki cookie,wyczyść dane przeglądania.

Proszę nie stawiać fifki przy hasłach bo Wam pokasuje .Przetestowane z pozytywnym skutkiem.

Prościej będzie korzystać z trybu incognito wciskamy Ctrl+Shift+N.

Co do samej rywalizacji niedługo zmieni się 3 miejsce bo Moszczanka zażyła sterydy i sunie jak rakieta.Wczoraj miała do nas jeszcze strate a dziś wyprzedza nas o 8 tysięcy

Czlowiek
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 516

Nie kombinuję i wysyłam codziennie ponad 100. Pewnie to nie rekordowa ilość ale za to uczciwa robota.

Gość
    Zgłoś

100 głosów to bardzo dużo!!! Ja tez wysyłam średnio okolo 200 i jakby kazdy z nas tak robił to byłoby super! Nie poddajemy sie, walczymy uczciwie do końca

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 533

Odp.: Ostatni tydzień

Czy głosowanie się zakończyło.

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Ostatni tydzień

Jutro wyniki , zobaczymy czy jest sprawiedliwosc? Dziekuje slicznie wszystkim którzy nam pomagali w glosowaniu i byli z nami przez 3 miesiace.

Gość_mama
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 81 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę