Działamy!
Witam, dziękuję za szeroki odzew. Niestety mamy poślizg około tygodniowy i to niestety widać :( Ale myślę że wspólnymi siłami damy radę. Wczoraj wieczorem przybyło dużo głosów, idąc takim tempem do końca listopada zostawimy konkurencję w tyle. Dzięki za wszystkie głosy.
Może sama szkoła by się zaangażowała, idąc przykładem Stawek? Szanse są, byleby chęci były ;)
Mamy 23 miejsce! Głosujemy, na pewno się uda!
Głosujcie głosujcie, bo te łazienki naprawdę wymagają remontu. Dodam że można kliknąć kilka razy z jednego komputera jeśli ktoś ma więcej adresów e-mail. I co istotne nie jest wymagana rejestracja, zachęcam;-))
Ja głosuję z kilku kont.Zagłosuj i Ty!
http://www.wzorowalazienka.pl/galeria/614#
Działamy, pierwszy tysiąc za NAMI :))
Ode mnie poszły 3 głosy
Poszło 2 głosy dziś,poproszę syna by głosował.
Jeżeli coś mogę zasugerować to poproszenie innych szkół o wsparcie w postaci głosowania lub chociaż wywieszenie prośby o głosy przy wejściu.
Macie chyba najlepszą dyrektorkę szkoły w Ostrowcu gdyby nie ona to ta łazienka już nie byłaby Wam potrzebna.
Super szkoła super dzieciaki. Potrafimy się jednoczyć w słusznej sprawie. Nie tylko szkoła ale całe miasto. Dziś 2 głosy ode mnie.
Brawo!!! Jesteśmy na 14 miejscu!!!
tak bo podobno byli także do likwidacji na liście jak inne zlikwidowane szkoły
podbijam wątek, głosujmy;-)
Miejsce 13! Brawo!!!!
Od rana przybyło 100 głosów, za to liderom przybyło od rana po około 400 :( Czekamy na popołudniowy i wieczorny napływ głosów. Cel na dziś to minimum przekroczyć 2000 głosów. Marzenie zdobywać dziennie 3000 głosów. Pamięta ktoś po ile przybywało głosów każdego dnia przy placu Nivea?
zagłosowane ;)
Działamy ale za mało rośniemy aby odrobić straty. Naszym sprzymierzeńcem jak na razie jest czas ponieważ to dopiero początek. 2 głosy :)