U mnie wciąż literki, często nie do odszyfrowania, Makabra!
zawsze można odświeżyć i zmienić na coś łatwiejszego do odczytania
Nie podobają mi się wyniki!!! Według mojej wiedzy coraz więcej ludzi przyłącza się do głosowania a efekt odwrotny!!!
Co się dzieje???
Ludzie, spadliśmy na 4. miejsce!. Jeszcze godzinę temu mieliśmy przewagę nad Kołem prawie 2 tys. Wróciłam z kościoła, a tu Koło wyprzedziło nas o 2 tys.! Jak to możliwe, że w ciągu godziny przybyło im 4 tysiące głosów?
chyba cudownie im się głosy rozmnażają :( a u nas głosy się rozkładają na kilka szkół.
A my róbmy swoje rzetelnie. Mam nadzieję, że weryfikacja wszystko wyjaśni.
Podobnie było z placem zabaw NIVEA.
GŁOSUJEMY!!!!!!!!!!!!
Nie poddajemy się, walczymy do końca!!!!
Matko, drugi dzień bez cyferek. Same nieczytelne litery. Czy macie to samo?
Jestem delikatnie mowiac zalamana 4 miejscem !!!!!! Kochani nie folgujmy
http://www.wzorowalazienka.pl/galeria/614
1 Łosice 149 555/152 384 ≈2800
2 Sarnaki 133 853/142797 ≈ 9000 !!
3 Koło 115 003/124292 ≈ 9300 przypomnę wczoraj 1400
4 Ostrowiec 117 603 ≈123 055 5400 dobry wynik z tym że wczoraj tylko 2000 :( + jest to że mozolnie niwelujemy stratę która przez jakiś czas wynosiła 2500 głosów.
Jakim cudem koło nabiło 2x większy wynik niż zazwyczaj notują nie mam pojęcia,być może wczoraj mieli jakiś zaciach u nich ze zliczaniem głosów.
Albo.... ktos u nich mial bezsenna noc i nabil im glosow. Wszystko jest do zrobienia
Dlaczego glosy Koła stoja w miejscu? 124295 jest od godziny , to troche dziwne i bije sie tego , ze jak jutro wejde to znowu bedzie duza przewaga
Dziwna sprawa z tym Kołem. Dziś w nocy podczas oddawania przeze mnie głosu prześcignęli nas o prawie 300 głosów. Nie wierzę w to, że 300 osób o 12.30 w nocy potwierdziło swoje głosy na Koło. Albo zaciął sie system albo robi to za nich automat. Nie poddajemy sie i walczymy oddając rzetelnie głosy.
Od godz.23.30 nastukali 3600 glosow to cos bardzo brzydko pachnie
Do kiedy jest głosowanie? Głosuje niemal codziennie, szkoda, że szkoła spadła na 4 miejsce.