Tak jak najbardziej taki głos jest ważny :)
Spadek na 4 miejsce :( szkoda tego poświęconego czasu, kto sie opuścił w głosowaniu to do roboty!
Najpierw dobre wiadomości: Trzymamy cały czas trzecie miejsce no i oczywiście głosujemy, ciśniemy:)
Gorsza wiadomość według mnie jest taka, że szkoła a raczej przedszkole w Szewnie, które prosiło o pomoc w głosowaniu na inny konkurs - samo przyłączyło się do konkursu na Łazienkę :( Nie komentuję.
Ten spadek był potrzebny bo dzięki niemu po południu było już 2000 przewagi.Co do pani która zgłosiła przedszkole wyraziłem swoje zdanie i nie ma sensu się produkować,to roszczeniowa osoba która myślała,że samo się zrobi a tak się nie da.Nawet jak nie piszę to oczywiście głosy idą min 6,może to niewiele ale jak na postronną osobę wystarczy.
1 Łosice 125 990/ 138 124 ≈12 200 przez 2 dni
2 Sarnaki 118 663 / 126 976 ≈ 8300
3 Ostrowiec 105 705/ 115 652≈ 10000 przyzwoicie
4 Koło 104 336/ 113 612 ≈ 9300 utrzymali poprzednie tempo
Ja też jak nie piszę to głosy idą. Bardzo podobają mi się wpisy Człowieka :)
Kontrolujemy i głosujemy! Ja codziennie dodaję 5 nowych maili. No i się mi uzbierało. Dla szybszego działania wszystkie maile mają to samo hasło. Powodzenia!
Do każdego adresu można utworzyć tzw. aliasy -w zależności od domeny 2-4. i tak , głosując wpisujemy kolejne adresy + aliasy, a potwierdzenia przychodzą na adres podstawowy.
I za to Panu dziekujemy i wszystkim tym ktorzy nam pomagaja zyczymy sobie wiecej takich osob , pozdrowienia dla wszystkich ludzi dobrej woli !!!
Brawo dla Człowieka!!! Statystyka jest bardzo ważna i codziennie czekam na twoj post ze sprawozdaniem! Super
Na mnie też ta statystyka działa motywująco. Głosujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy jest możliwość aby na potwierdzenie głosu wyskakiwały cyfry a nie te napisy. Może przez jakąś przeglądarkę czy coś?
Ja korzystam z opery i jak pojawiają sie litery to przy tym okienku co sie wpisuje jest odśwież, klikam raz, dwa razy i pojawiają sie liczby :)
U mnie, niestety, cały czas tylko litery, odświeżanie nie pomaga, inna przeglądarka też nie. Bardzo trudno dzisiaj się głosuje, niestety...