dziękujemy, my na Was też głosujemy. Choć szczerze powiem część rodziców w naszej szkole bardziej zajęła się organizowaniem prezentów na dzień nauczyciela zapominając o własnych dzieciach
Codziennie głosuję na szkołę i przedszkole. Każdy chętny może przyłączyć się do nas. Serdecznie zapraszamy!!!
No coz ,tak to czasami bywa , ze ludzie zapominaja o tym co najwazniejsze o dobru swoich dzieci .Ja 3 glosy oddalam na przedszkole , bo 10 weszla mi juz w nawyk. Gdyby nie udalo sie szkole potraktowalabym to jako osobista porazke.... hahaha....Pozdrawiam 10 i przedszkolakow z Szewnej
No i jakież to prezenty przygotowaliście dla nauczycieli u Was na wsi?. Bo u nas obejdzie się bez prezentów, wystarczy zagłosować.
Glosujemy, jesli nie oddalimy sie od 4 miejsca to moze byc niebezpiecznie. Czasami różnica w głosach wynosi ponad 1000 a to bardzo mało. Kto moze to głosuje. Pokażmy wszystkim, ze Ostrowiec potrafi w słusznej sprawie sie zmobilizować :)
Nie ma co się szokować Łosicami tylko brać się w garść i głosować. Łosice to miasto Powiatowe, potrafią się bardzo mocno zmobilizować jako miasto i ich rodzinny w innych miastach i nie raz już to pokazały w konkursach i nie tylko. Więc życzę Nam takiej mobilizacji.
Co do Sarnak, to Łosice z nimi konkurują i też się zastanawiają skąd tyle głosów w tak małej wiosce. Co widać :https://www.facebook.com/events/695574783908331/
Głosy często szły im na przemian jak jedni stali prawie w miejscu drugim dochodziło do 10000 głosów na dzień.Od jakiegoś czasu w miarę równo idą z głosami.
Tłumaczenie,że Łosice są miastem powiatowym jest trochę niepoważne bo jakim miastem jest Ostrowiec? który nawet okrojony do 60000 mieszkańców ma ich pewnie więcej niż ich cały powiat.Są niesamowici i już ,wygrali plac zabaw i teraz mają 2 łazienki a 3 ekipa była ostatnio chyba na 10 miejscu a może i lepiej bo nie pamiętam nazwy 4 wystawionej do konkursu miejscowości.
Kochani nie pasujmy , roznica jest juz niewielka Kolo nas dogania
Robi się niebezpiecznie, niestety Koło poderwało się do walki.
Jeżeli państwo by zechcieli dołożyć po 2 adresy mailowe powinno się troszkę uspokoić,jeżeli nie jutro spadamy na 4 miejsce.
1 Łosice 115847 / 125 990 ≈ 10 000 przez 2 dni
2 Sarnaki 109031 / 118 663 ≈ 9600
3 Ostrowiec 98147 / 105 705 ≈ 7400 rewelacji nie ma niestety
4 Koło 94544 / 104 336 ≈ 10 100 utrzymali poprzednie tempo
Widzę że Koło wpadło na taki sam pomysł jak ja.
Napisałem do ludzi co sie w Łosicach najbardziej udzielają o pomoc nam skoro są na 1 miejscu i mają taka przewagę, ale niestety Koło wpadło na taki sam pomysł.
Skoro tak Sarnaki ich obrażaja, to może nam pomogą albo dla Koła.
Musimy pomyśleć może uda ich sie do nas przekonać, jest jeszcze ponad miesiąc głosowania.
zapomniałem dodać : https://www.facebook.com/events/734853783287685/743203409119389/
Ile głosów można oddać z tego samego komputera? Proszę o szybką odpowiedź.