Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Wzorowa Łazienka - Publiczna Szkoła Podstawowa nr 10 w Ostrowcu Św.”.
                        • Odp.: Wzorowa Łazienka-Gosujemy

Również proszę o info o co chodzi ze szkołą w Szewnie. A na 10 głosuję, choć są inne szkoły nawet mi bliższe. Ale tak jak zauważył ktoś wyżej nie ma sensu w obecnej sytuacji punktowej rozdrabniać się na szkoły z małą ilością głosów. Z tego tylko i wyłącznie powodu, że patrząc realnie z Ostrowca już tylko 10 ma szanse na łazienkę. I również zachęcam znajomych do głosowania na 10.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Wzorowa Łazienka-Gosujemy

Tu nie chodzi o rozbijanie głosów ludzie, czy Wy nie widzicie, że obie te placówki biorą udział w innych konkursach

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 222

Odp.: Wzorowa Łazienka-Gosujemy

To link do wątku z przedszkolem:

http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/konkurs-zdrowe-przedszkole-z-activtek-przedszkole-w-szewnie/

Ja codziennie głosuje zarówno na PSP 10 jak i to przedszkole

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 220

Odp.: Wzorowa Łazienka-dzień zmian które musiały nastąpić.

bierze udział w konkursie Zdrowe Przedszkole z ActivTek. Aby zagłosować, wystarczy wejść na stronę www.zdroweprzedszkole.pl/konkurs,

znaleźć na liście nasze przedszkole, podać adres e-mail i oddać głos.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 219

@Neo jest izolowana tak silnie,że nikt o jej zaizolowaniu nie wiedział a on/a oczekiwał/a królewicza na białym koniu który ja pobudzi (O)(O) cholera może wyjść genger i znów mnie zjedzą :)>.

Po wpisach tej osoby ja osobiście bym ją ........niech sobie wpisze co chce.

NIE MAM NIC WSPÓLNEGO Z 10,żeby nie było po prostu chciałbym by ludzie którzy chcą cokolwiek zrobić dla swojej małej społeczności dostali choć takie małe wsparcie które poza kilkoma minutami mnie nie kosztuje nic.

Co do 10 to istniej tylko dzięki jej dyrektorce i jakimś planom prezydenta,przed nią na pewno powinna być zlikwidowana najdroższa szkoła w utrzymaniu na ucznia czyli szkoła w Denkowie gdzie miasto dopłaca ponad milion rocznie jeżeliby oczywiście patrzeć tylko na kryteria ekonomiczne ale on wolał rozwalić większą szkołę i zrobić z części mniejszą w swojej dzielnicy.

1 83 829 ≈ 3100

2 80 702≈ 3300

3 78 690≈ 4400

Może jeszcze się uda wrócić do 6000 głosów i wtedy Łosice nie byłyby takie pewne tych 2 pierwszych miejsc.

Czlowiek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Wzorowa Łazienka-dzień zmian które musiały nastąpić.

Głosy poszły na 10 -tkę i przedszkole w Szewnie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gotowe i na Szewne tez, jak sie zbierzemy to i Szewna ma szanse

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 225

Głosuje bo ciesze sie ze moge pomoc, szkole skonczyłam pare lat temu, mam małe dziecko, głosowałam na nivea, pare lat temu takze na akcje nivea, choc nie korzystałam z tych placów, super, ze mozna pomoc i ja to robię.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jestem sercem z 10 ale kilka chwil tez znajde dla Szewny aby oddac glos

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 227

Odp.: *

1 88 193 ≈ 4300

2 83 195 ≈ 2400

3 81 373 ≈ 2700

4 78 502

Zachowując to tempo będzie rozgoryczenie.

Czlowiek
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: *

Odbiliśmy 1000 ale Koło niestety też. Bierzmy się do głosowania.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Glosujmy , aby nie spasc z podium

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: *ALARM* będzie bolało na koniec,chyba że zapas środków Was zadowala.

1 93760 ≈ 5600

2 89771 ≈ 6600

3OS 85914 ≈ 4600

4 83152 ≈ 5400

Robi się nerwowo.

Czlowiek
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: *ALARM* będzie bolało na koniec,chyba że zapas środków Was zadowala.

Źle spojrzałem z 4 miejscem,dziś zdobyli tyle samo głosów co Ostrowiec czyli mniej więcej 4600.

Czlowiek
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 234

Odp.: *ALARM* będzie bolało na koniec,chyba że zapas środków Was zadowala.

1 99 409 ≈ 6300 są niesamowici to co robią zasługuje na szacunek

2 95 007 ≈ 5300 -ll-

3 87 990 ≈ 2100 !!! coś się zacięło po tym jak się okazało,że 1 i 2 miejsce to ta sama gmina i głosują wspólnie :(.

4 85 675 ≈ 2500

Czlowiek
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 231

Odp.: *

Cos dzis Ostrowiec ucichl, kochani przed nami jescze miesiac i 20 dni glosowania !!! Nie traccie zapalu i wiary!!!!!!!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nie zapominajmy o głosowaniu na Łazienkę dla dzieciaków.

http://www.wzorowalazienka.pl/tabela-wynikow

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nadal prosimy o pomoc w glosowaniu, na 1 i 2 miejsce nie mamy szans ale pomozcie kochani zostac na 3

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
1234 ... 1011131516 ... 27282930
Przejdź do strony nr
8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę