Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Wzorowa Łazienka - Publiczna Szkoła Podstawowa nr 10 w Ostrowcu Św.”.
                        • Odp.: Wzorowa Łazienka-dzień zmian które musiały nastąpić.

Też tak myślę że trzeba oddalić się od 4 miejsca. Jak wyrwą do przodu znajdziemy się poza podium. Głosujmy codziennie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 201

Odp.: Wzorowa Łazienka-dzień zmian które musiały nastąpić.

Ja głosuję codziennie i codziennie sprawdzam tabelę wyników. Cały czas odszukuję znajomych i proszę o oddawanie głosów. Znowu mamy okazję zdobyć coś zupełnie za darmo. Robimy to dla swoich dzieci.

Kiedy ja chodziłam do tej szkoły to ubikacje były w oddzielnym budynku do którego, żeby dojść trzeba było najpierw ubrać się (jesień, zima) a potem biec do lodowatego przybytku. Ale w tej szkole było cudownie, żadne dziecko nie było anonimowe, do każdego ucznia zwracano się po imieniu. Pamiętam świetne wycieczki, które odbyliśmy pociągiem i trwały tydzień czasu. Żaden nauczyciel nie robił problemu, że kilka dni nie będzie z rodziną. Było naprawdę wesoło.Często wspominam te czasy bo jest co. Kilkadziesiąt lat temu to była mała szkoła ale i dlatego taka przyjazna. Oj, zebrało mi się na wspomnienia...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Szkola nadal jest malenka bo 144 uczniow, a atmosfera taka jak dawniej - rodzinna. Mysle , ze to duza zasluga Pani dyrektor ktora dwoi sie i troi aby dzieci czuly sie tam dobrze i bezpiecznie. Dlatego musimy im pomoc , zasługują na to!!! Glosuje codziennie i trzymam kciuki!!!!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a ja nie głosuję, bo jak inni chcą pomocy to jej nie udzielacie choć inni walczą o co innego. To pokazuje Waszą mentalność

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nikt nikogo nie zmusza do glosowania , robia to ludzie o wielkim sercu i checi pomocy innym!!! Cale szczescie , ze takich ludzi jak Pan, Pani jest w Ostrowcu malo o czym swiadcza glosy oddawane codziennie na 10.Ja to robie codziennie i moja rodzina . Nic nas to nie kosztuje, a dlaczego mam nie pomoc ?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ja do tej pory też oddawałem codziennie, ale po przeczytaniu postu innej szkoły proszącej o pomoc stwierdzam że ludzie są krótkowzroczni i zapatrzeni tylko w swoją placówkę szkolną. Moje dziecko chodzi do innej, a mimo to głosowałem. Bądźcie w porządku wobec innych szkół to wtedy na pewno będzie więcej głosów

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a miała być ta szkoła zlikwidowana jak poprzednie zlikwidowane

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jestem wierna idei i głosuję codziennie. Oddawałam swoje głosy na place zabaw Nivea i teraz, widząc je. mam trochę satysfakcji,że też dzięki moim głosom te place są . Podobnie , mam nadzieję, będzie z PSP nr 10

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dzieki za dobre slowo ,mam nadzieje ,ze takich ludzi jak Pani jest w Ostrowcu wiecej.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 207

Wyjaśnij, proszę o co chodzi i dlaczego Twoim zdaniem nie jesteśmy w porządku wobec innych szkół? Moje dzieci i ja głosowaliśmy codziennie na plac zabaw, kiedy walczyła inna szkoła. Wiem, że głosowały też dzieci w szkole na lekcjach informatyki.

Popieram takie akcje i chętnie się włączamy - to zarazem zabawa i świadomość, że robimy coś dobrego. I wiem, że podobnie myśli bardzo wiele osób. Tym bardziej nie rozumiem twojej wypowiedzi i zarzutu, ze jesteśmy krótkowzroczni.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 209

Ale o jaki post chodzi?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No i sie zaczeło!!! Wyciagnij do kogos reke po pomoc to cie zaraz zgnoja!!! Wstyd , jak ktos nie chce pomagac to niech nie krytykuje i oczernia!!!!!! Ja i tak bede glosowac na ta szkole choc moje wnuki chodza do innej placowki ktora tez jest zgloszona ale ma marne szanse wiec czemu mam nie pomoc innej szkole?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Popieram, nic na siłę. A ja będę głosować i namawiać innych. Jestem pełna uznania dla Pani Dyrektor, która jak widać umie współpracować z ludźmi i porwać do akcji. Oby takich nauczycieli było jak najwięcej!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ja też będę głosować.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja tez , do ostatniego dnia . Jestem z wami!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 214

chodzi o szkołę w szewnie. Ja mieszkam w ostrowcu ale widzę, że miejscowości pobliskie są przez Was izolowane

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ale o co chodzi?Dpoiero teraz dowiedzialem sie , ze szkola w Szewnie jest zgloszona.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 217

Napisz, o co chodzi ze szkołą w Szewnie? O co walczy i w jaki sposób możemy pomóc, bo ja nie znalazłam żadnego postu na ten temat. Być może niedokładnie szukałam.. Chętnie pomogę, tym bardziej, że jak pisałeś walczą o coś innego. Potrzebujemy więcej informacji.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 910121415 ... 27282930
Przejdź do strony nr
8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę