Sarnaki - wieś położona w powiecie łosickim. Wygląda, że zgarną 2 łazienki. Walczmy, aby trzecia była nasza.
Takie pipidówy i są tacy mocni??? Bierzmy się w garść i pokonajmy ich!
Dzięki za info z tymi Sarnakami,teraz wiadomo czemu lider zaczął kuleć z ilością oddanych głosów.Jak to było w jednym polskim filmie mają rozmach ......
Musimy jak najszybciej oddalić się od czwartego miejsca.
Remont lazienki wygrywa tylko jedna szkola , niestety !!! Nam pozostanie satysfakcja z 3
To aż tak tanią sobie Domestos zrobił na kilka miesięcy reklamę? Nie wierzę.
Teraz sasiedzi Losic , Sarnaki zdobywaja glosy
1 miejsce - nagroda gwarantowana. 2 i 3 miejsce - nagrody dodatkowe uzależnione do zebranych środków ze sprzedaży Domestosa. W ubiegłym roku wyremontowano 3 łazienki, mamy nadzieje, ze w tym roku będzie podobnie.
Sarnaki, powiat: Łosice ;)
BARDZO PROSZĘ GŁOSUJMY WSZYSCY ŻEBY PRZEDSZKOLE NR 10 ZNALAZŁO SIĘ NA PIERWSZYM MIEJSCU ,ABA DZIECIAKI DOCZEKAŁY SIĘ PIĘKNEJ ŁAZIENKI!!!! GŁOSUJMY,GŁOSUJMY!!!
Pani radna znów krzyczy i do tego nie wie na co głosuje :).
Powiat Łosice bawi się z nami w kotka i myszkę by zapewnić sobie 2 pierwsze miejsca które gwarantują im nagrody,mam nadzieje,że to nie zrazi Was do głosowania.3 miejsce też powinno dać nagrodę w postaci remontu ale szkoda byłyby się poddawać a za to co zrobiliście należą się Wam brawa i szacunek,po prostu róbcie dalej swoje a mam nadzieje że dacie radę i osiągniecie swój cel.Zdobywacie prawie 2 x więcej głosów niż podczas głosowań na plac Nivea i to jest coś ale ten powiat Łosice jest niesamowity i można im tylko pozazdrościć tego co robią dla swojej społeczności.
Sarnaki 77116 ≈ 8000 głosów
Łosice 73112 ≈ 7500
Ostrowiec 71168 ≈ 5400
Zazdrościmy solidarności, aczkolwiek mamy nadzieję, że do głosowania ciągle będą dołączać się nowe osoby. Oraz mamy nadzieję, że obecnym głosującym nie zabraknie chęci do głosowania na nas cały czas. Dzięki.
Sarnaki 80739≈ 3600 głosów
Łosice 77476≈ 4300
Ostrowiec 74262 ≈ 3100
Szkoda,że państwo trochę przygaśli,można trochę utrudnić życie temu powiatowi Łosickiemu ja te nędzne 4 głosiki codziennie śle i będę słał do końca :),6 jak młodego przycisnę :).Proszę pamiętać że 4 miejsce może się zerwać w ostatnich dniach i wszystko pójdzie na marne.
Do boju, do boju, do boju O STRO WIEC !!! Nawet przez chwilę nie pomyślałem, żeby było: Nic sie nie stało... Tfu tfu tfu
Zibi , Ty to potrafisz zdopingowac ludzi !!!Jeszcze jeden, jeszcze jeden tysiac dla 10!!!!!!
Musimy byc czujni i nie odpuszczac, do ostatniego dnia bede glosowac moje 7 i corki 3