Szanowni forumowicze Głosujcie!
z jednego komputera można dziennie wysłać mnóstwo głosów. Trzeba miec tylko wiele adresow e-mail. a to nie problem przecież. Może w ten sposób Łosice tak dużo zbierają
Mnie też irytują.
Moim zdaniem to Łosice będą pierwsze, a my musimy wyprzedzić obecne pierwsze miejsce i utrzymać drugie.
głosujcie przecież to nic nie kosztuje :)
ja już głosowałam. W simie dzień zaczynam od oddania głosów ;)
Brawo, jak najwięcej takich osób :) Moje posiadanie maili rośnie z dnia na dzień :)
Ostowiacy kochani , dzieki , dzieki , dzieki za pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTEŚMY NA II MIEJSCU !!!! musimy się utrzymać więc oddajmy głosy, to miedzy innymi dzięki wam nam się udało. Działajmy dalej!!!
Robi się ciasno.
Losice doganiaja nas !!!!!!!!!!!
Już minęły ale to było do przewidzenia,mieli dzień zwiechy i opóźniło się to o 24 h ;).Gdyby nie to byłoby jak pisałem ,że spadniemy na 4 by po chwili wrócić na 3 :).Było ciut inaczej weszliśmy na 2 by spaść na 3 ale niedługo powinniśmy znów wrócić na 2.
W Łosicach falami wpadają im głosy,jak ta ich grupa nie glosuje to ilość głosów prawie stoi a jak ruszają to po kilka tysięcy w krótkim czasie.
https://losice.info/63095/
Chyba dobrze się zorganizowali.
Pierwsze miejsce przynajmniej na razie ma szkoła ?? 69118 ≈ 3660 głosów
2 miejsce i zapewne jutrzejszy lider Łosice 66563 ≈ 7900 głosów
3 miejsce Ostrowiec 65716 ≈ 6000 głosów bardzo dobry wynik
4 Koło 62615 ≈ 1500 głosów
Z tego co pisało na stronie Łosic są faktycznie dobrze zorganizowani,jeżeli dobrze zrozumiałem wygrali tez plac Nivea i wystawili do konkursu z łazienkami 4 szkoły,biorąc pod uwagę ich skuteczność mogą przepchnąć nawet 2 w tej edycji.
1 miejsce ma szkola w Sarnakach
Użytkownicy forum zbierzmy siły wspólnie i pomóżmy Małym mieć łazienke marzeń !!!!
POMÓŻMY IM!!!