Publiczna Szkoła Podstawowa nr 10 w Ostrowcu bierze udział w programie Domestosa Wzorowa łazienka. Głosując na szkołę jest szansa na remont łazienki dla uczniów. Głosowanie na tej samej zasadzie jak w przypadku placów zabaw Nivea. Glosujemy na szkołę codziennie klikając. SP 10 jest jedyną szkołą z Ostrowca zgłoszoną do udziału.
Proszę o głosowanie, z góry dziękuję za pomoc, mama ucznia :)
Głosujcie głosujcie, bo te łazienki naprawdę wymagają remontu. Dodam że można kliknąć kilka razy z jednego komputera jeśli ktoś ma więcej adresów e-mail. I co istotne nie jest wymagana rejestracja, zachęcam;-))
Fajna akcja tylko czy ktoś z Was podziękuje Tym co będą oddawać głosy co dziennie??? Myślę że zachowacie się troszkę inaczej jak mieszkańcy z Oś .Stawki gdy było głosowanie na podwórko NIVEA, GŁOSOWAŁO CAŁE MIASTO I NIKT NIE POWIEDZIAŁ POCAŁUJCIE NAS W ,,D''takie podziękowanie dostaliśmy Wszyscy ponad 11.000 tysięcy głosów żeby choć zaproszono mieszkańców miasta na otwarcie podwórka a tu NIC .Ja będę głosować na łazienkę aby Szkoła P. nr 10 miała zrobioną piękną łazienkę i życzę powodzenia!!!!
Ja
Przekroczyliśmy 2000 głosów. Oby tak dalej.
głosujemy!!!!
Miejsce 9. Działamy dalej!
Widać w naszym dzisiejszym głosowaniu niedziele.
Dzisiaj o 11-ej przekroczyliśmy 50 tys. głosów, znacznie zmniejszyliśmy różnicę do drugiego miejsca. W takim tempie, to drugie mamy zapewnione najpóźniej w przyszłym tygodniu. Wciągnęło mnie to, może kiedyś moje wnuki skorzystają z ładnej łazienki. Klikajcie ludziska.
Dziękujemy wszystkim za pomoc w głosowaniu i wytrwałość. Prosimy o dalsze głosy, Ostrowiec potrafi się zjednoczyć w potrzebie. Jeszcze raz dzięki wszystkim za każdy oddany głos...;-))
Jestem wierna idei i głosuję codziennie. Oddawałam swoje głosy na place zabaw Nivea i teraz, widząc je. mam trochę satysfakcji,że też dzięki moim głosom te place są . Podobnie , mam nadzieję, będzie z PSP nr 10
Dzieki za dobre slowo ,mam nadzieje ,ze takich ludzi jak Pani jest w Ostrowcu wiecej.
1 115847 ≈ 16400 przez 2 dni
2 109031 ≈ 14000
3 98147 ≈ 10200 całkiem przyzwoity wynik
4 94544 ≈ 8900
Trzeba utrzymać to tempo.
Ludzie, jak się nie weźmiemy w garść, to nasze starania na nic się zdają.
Koło nas coraz szybciej dogania!
Na stronie internetowej konkursu jest zakładka: Kontakt. Może ktoś zainteresowany napisze do nich, czy głosy są jakoś weryfikowane, czy są sprawdzane, czy nie ma nadużyć ze strony innych szkół...
No nie wiem, co jeszcze można zrobić, aby było uczciwie?