Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wzorowa Łazienka - Publiczna Szkoła Podstawowa nr 10 w Ostrowcu Św.

Ilość postów: 32 | Odsłon: 27581 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Wzorowa Łazienka - Publiczna Szkoła Podstawowa nr 10 w Ostrowcu Św.”.
  • Wzorowa Łazienka - Publiczna Szkoła Podstawowa nr 10 w Ostrowcu Św.

Publiczna Szkoła Podstawowa nr 10 w Ostrowcu bierze udział w programie Domestosa Wzorowa łazienka. Głosując na szkołę jest szansa na remont łazienki dla uczniów. Głosowanie na tej samej zasadzie jak w przypadku placów zabaw Nivea. Glosujemy na szkołę codziennie klikając. SP 10 jest jedyną szkołą z Ostrowca zgłoszoną do udziału.

Proszę o głosowanie, z góry dziękuję za pomoc, mama ucznia :)

Gość_Magda
    Zgłoś
    • Odp.: Wzorowa Łazienka - Publiczna Szkoła Podstawowa nr 10 w Ostrowcu Św.

Głosujcie głosujcie, bo te łazienki naprawdę wymagają remontu. Dodam że można kliknąć kilka razy z jednego komputera jeśli ktoś ma więcej adresów e-mail. I co istotne nie jest wymagana rejestracja, zachęcam;-))

Gość_Just
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

Odp.: Wzorowa Łazienka - Publiczna Szkoła Podstawowa nr 10 w Ostrowcu Św.

Fajna akcja tylko czy ktoś z Was podziękuje Tym co będą oddawać głosy co dziennie??? Myślę że zachowacie się troszkę inaczej jak mieszkańcy z Oś .Stawki gdy było głosowanie na podwórko NIVEA, GŁOSOWAŁO CAŁE MIASTO I NIKT NIE POWIEDZIAŁ POCAŁUJCIE NAS W ,,D''takie podziękowanie dostaliśmy Wszyscy ponad 11.000 tysięcy głosów żeby choć zaproszono mieszkańców miasta na otwarcie podwórka a tu NIC .Ja będę głosować na łazienkę aby Szkoła P. nr 10 miała zrobioną piękną łazienkę i życzę powodzenia!!!!

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość_mieszkanka O-ca
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 477

Ja

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość_Ja
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

Przekroczyliśmy 2000 głosów. Oby tak dalej.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

głosujemy!!!!

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Wzorowa Łazienka - Publiczna Szkoła Podstawowa nr 10 w Ostrowcu Św.

Miejsce 9. Działamy dalej!

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 91

Widać w naszym dzisiejszym głosowaniu niedziele.

Gość
    Zgłoś
    • Treść posta jest niedostępna ze względu na rodzaj minimum jednego nadużycia.
      Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. W poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście zawarto ogłoszenie komercyjne (w tym, ale nie wyłącznie, z dziedzin: praca, nieruchomości, sprzedam, kupię, wykonam, oferuję) i nie jest to odpowiedź wyłącznie na pytanie zadane przez Forumowicza; w Portalu ogłoszenia zamieszcza się w dziale Ogłoszenia. Możesz także skontaktować się z nami w sprawie reklamy w portalu na adres podany w zakładce Kontakt.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 146

Odp.: Łosice 11 000 ludzi tłucze w ciągu dnia 7 tysięcy głosów!! dla mnie to szok.

Dzisiaj o 11-ej przekroczyliśmy 50 tys. głosów, znacznie zmniejszyliśmy różnicę do drugiego miejsca. W takim tempie, to drugie mamy zapewnione najpóźniej w przyszłym tygodniu. Wciągnęło mnie to, może kiedyś moje wnuki skorzystają z ładnej łazienki. Klikajcie ludziska.

Gość_Ostrowiak
    Zgłoś
    • Odp.: Łosice 11 000 ludzi tłucze w ciągu dnia 7 tysięcy głosów!! dla mnie to szok.

Dziękujemy wszystkim za pomoc w głosowaniu i wytrwałość. Prosimy o dalsze głosy, Ostrowiec potrafi się zjednoczyć w potrzebie. Jeszcze raz dzięki wszystkim za każdy oddany głos...;-))

Gość_Juzek
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 208

Odp.: Wzorowa Łazienka-dzień zmian które musiały nastąpić.

Jestem wierna idei i głosuję codziennie. Oddawałam swoje głosy na place zabaw Nivea i teraz, widząc je. mam trochę satysfakcji,że też dzięki moim głosom te place są . Podobnie , mam nadzieję, będzie z PSP nr 10

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Wzorowa Łazienka-dzień zmian które musiały nastąpić.

Dzieki za dobre slowo ,mam nadzieje ,ze takich ludzi jak Pani jest w Ostrowcu wiecej.

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 248

Odp.: *

1 115847 ≈ 16400 przez 2 dni

2 109031 ≈ 14000

3 98147 ≈ 10200 całkiem przyzwoity wynik

4 94544 ≈ 8900

Trzeba utrzymać to tempo.

Czlowiek
    Zgłoś
    • Odp.: *

koło nas dogania.Głosujmy!

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 275

Odp.: UWAGA!!!

Ludzie, jak się nie weźmiemy w garść, to nasze starania na nic się zdają.

Koło nas coraz szybciej dogania!

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: UWAGA!!!

Ja np ma kilka adresow email i oddaje kilkanascie glosow dziennie

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 376

Odp.: Problem z oddawaniem głosów

Na stronie internetowej konkursu jest zakładka: Kontakt. Może ktoś zainteresowany napisze do nich, czy głosy są jakoś weryfikowane, czy są sprawdzane, czy nie ma nadużyć ze strony innych szkół...

No nie wiem, co jeszcze można zrobić, aby było uczciwie?

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 81 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę