zróbmy coś dla innych, którzy walczą o świetną sprawę- ja się już włączyłam , powiadomiłam o akcji znajomych tez pomogą
Dzisiejsze głosiki oddane. Pomagamy :)
Prosimy o udostępnianie na facebooku i głosowanie
Potrzebne glosy mamy drugie miejsce a musimy być na pierwszym prosimy w imieniu dzieci
Te osoby które nam pomagały w ubiegłym roku , wiedza jak malo nam brakło do podium. Jeśli pomogą w tym , uda się napewno
Bardzo liczymy na wsparcie wszystkich Ostrowiaków i codzienne głosowanie na naszą szkołę.
Jesteśmy małym miastem ale jesteśmy wielcy duchem i wierzę że możemy wygrać. Z góry pięknie dziękujemy za wszystkie głosy:)
https://www.wzorowalazienka.pl/lista-galerii?province=%C5%9Awi%C4%99tokrzyskie&city=Ostrowiec+%C5%9Awietokrzyski&school=2079
W naszym mieście wystartowała tylko jedna szkoła, więc pomóżmy im !!!
Chyba w Ostrowcu ,, przejadły" się tego typu konkursy. Mało głosujących w porównaniu do zeszłego roku. Szkoda. Może jeszcze ludzie będą dołączać.
Jest naprawdę ciężko i bardzo długo ale bardzo nam na tym konkursie zależy . Mamy nadzieje ,że wytrwamy i w końcu wygramy to co nam przeszło koło nosa w ubiegłym roku. Dlatego prosimy o pomoc wszystkich chętnych .