Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
              • Odp.: WziąŚĆ RZuka, jedna z wielu "mądrości" ciemniaka12 i Felice123...

Paranoiczny Dzieciak i jego elokwentne "hahahahaha".

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

:) Kto tu jest paranoiczny...

DiLuce
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ty i tylko Ty. Dałeś na to już wiele przykładów.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Odp.: WziąŚĆ RZuka, jedna z wielu "mądrości" ciemniaka12 i Felice123...

Dzieciak, ty po prostu ... nie lubisz ludzi.

Ale my tobie tu nie pomożemy.

Tym zajmują się specjaliści

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

To jest elyta,a reszta to kiepscy

Gość_Kuku
            Zgłoś
            Odpowiedz

Felkaciemniak kazdy to wie. Patologia. Kompa zakupiła z 500+ i chce błyszczeć.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

To Ty jesteś ubogim duchem i zakompleksionym człowiekiem skoro musisz aż zakładać takie wątki i czepiać się ludzi, którzy tak naprawdę nie zrobili Ci nic złego. Jesteś żałosny a Twoja pycha zgubi Cię i to już niedługo.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Jakim trzeba być zakompleksionym człowiekiem by zakładać tak idiotyczny wątek ? Panie filozofie od siedmiu boleści, ośmieszasz się tylko, nie wiem tylko po co Ci to potrzebne. Z kompleksami walczy się inaczej bo takie dowartościowywanie jakie próbujesz stosować może Ci je tylko pogłębić. Dobrze Ci więc radzę, skończ i wstydu oszczędź.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Widocznie nie na innych powodów do samozadowolenia. A niech mu tam...niech się dowarościuje - biedaczysko. Mnie to i tak lata koło nosa co sobie tam wydedukuje w tej główce :))

Felice123
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Nie kopiuj mądrości Felice. Psychoanalityku z "borzej łaski", po prostu brzydzą mnie takie "nie-wykształciuchy" wypowiadające się na każdy temat, z bogiem w ustach, nienawiścią w sercu, pewnością swojej nieomylności, popełniające najprostsze błędy. Bóg ich rozgrzesza w każdym zdaniu. To nie dysleksja tylko lenistwo.

DiLuce
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dysleksję pozostawiam takim jak ty. Ja w nią nie wierzę :))

Felice123
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja wiem jak poprawnie pisać proste słowa. Ty nie. "Włoncz" MYŚLENIE.

DiLuce
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Nie muszę nic kopiować. Takie są fakty i nie potrzeba być żadnym analitykiem by zauważyć Twoje kompleksy i pychę. Uważam, że sam masz braki w wykształceniu i dlatego próbujesz wyszukiwać takowe u innych tym samym się dowartościowując. Twoją opinię mam w głębokim poważaniu bo jesteś bardzo nieciekawym człowiekiem a od takich trzymam się z daleka. To, że nie lubisz ludzi to Twój problem, nie mój ;) Musisz z tym żyć.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Problemu nie mam żadnego, twoja opinia znaczy dla mnie tyle co dla ciebie moja. Jak czytam takie popłuczyny to faktycznie utwierdzam się w przekonaniu, że tacy jak ty niewiele znaczą. Gdybyś miała chociaż połowę mojego wykształcenia byłabyś dumna.

DiLuce
            Zgłoś
            Odpowiedz

Dzieciak, wakacje się kończą. Pakuj tornister, bo niedługo będziesz miał szansę uzupełnić swoje wykształcenie. W dorosłym życiu umiejętność pisania jedynie prostych słów nie wystarczy.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dzieciaku jestem starszy niż ty, co do prostych słów, jeśli ktoś nie potrafi ich poprawnie pisać to jak oczekiwać, że zrozumie skomplikowane pojęcia... Wakacje mam praktycznie do października, to jedna z zalet mojego zawodu. Odpisz coś jeszcze robolu. Proszę pamiętać, że "robol" nie ma nic wspólnego z robotnikiem.

DiLuce
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Faktycznie w pluciu (bez podania przykładów) nie masz sobie równych, co do kompleksów... Każdy wielki umysł pełen jest kompleksów.

DiLuce
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie o wielkość umysłu tu chodzi tylko o pogubienie człowieka w gąszczu nieuporządkowanych myśli, które są źródłem- nie wiem, czy wszystkich, - ale na pewno wielu chorób psychicznych.

Nieuporządkowanie to ma swój początek w odrzuceniu jedynego źródła mądrości umożliwiającego zwyczajną selekcję treści, tj. eliminację śmieci z głowy.

I lepiej dla ciebie będzie, jeśli skupisz się na tym problemie, zamiast wynajdywać nowe.

Trzymaj się

Felice123
                Zgłoś
                Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę