Paranoiczny Dzieciak i jego elokwentne "hahahahaha".
Ty i tylko Ty. Dałeś na to już wiele przykładów.
Dzieciak, ty po prostu ... nie lubisz ludzi.
Ale my tobie tu nie pomożemy.
Tym zajmują się specjaliści
To jest elyta,a reszta to kiepscy
Felkaciemniak kazdy to wie. Patologia. Kompa zakupiła z 500+ i chce błyszczeć.
To Ty jesteś ubogim duchem i zakompleksionym człowiekiem skoro musisz aż zakładać takie wątki i czepiać się ludzi, którzy tak naprawdę nie zrobili Ci nic złego. Jesteś żałosny a Twoja pycha zgubi Cię i to już niedługo.
Jakim trzeba być zakompleksionym człowiekiem by zakładać tak idiotyczny wątek ? Panie filozofie od siedmiu boleści, ośmieszasz się tylko, nie wiem tylko po co Ci to potrzebne. Z kompleksami walczy się inaczej bo takie dowartościowywanie jakie próbujesz stosować może Ci je tylko pogłębić. Dobrze Ci więc radzę, skończ i wstydu oszczędź.
Nie kopiuj mądrości Felice. Psychoanalityku z "borzej łaski", po prostu brzydzą mnie takie "nie-wykształciuchy" wypowiadające się na każdy temat, z bogiem w ustach, nienawiścią w sercu, pewnością swojej nieomylności, popełniające najprostsze błędy. Bóg ich rozgrzesza w każdym zdaniu. To nie dysleksja tylko lenistwo.
Nie muszę nic kopiować. Takie są fakty i nie potrzeba być żadnym analitykiem by zauważyć Twoje kompleksy i pychę. Uważam, że sam masz braki w wykształceniu i dlatego próbujesz wyszukiwać takowe u innych tym samym się dowartościowując. Twoją opinię mam w głębokim poważaniu bo jesteś bardzo nieciekawym człowiekiem a od takich trzymam się z daleka. To, że nie lubisz ludzi to Twój problem, nie mój ;) Musisz z tym żyć.
Problemu nie mam żadnego, twoja opinia znaczy dla mnie tyle co dla ciebie moja. Jak czytam takie popłuczyny to faktycznie utwierdzam się w przekonaniu, że tacy jak ty niewiele znaczą. Gdybyś miała chociaż połowę mojego wykształcenia byłabyś dumna.
Dzieciak, wakacje się kończą. Pakuj tornister, bo niedługo będziesz miał szansę uzupełnić swoje wykształcenie. W dorosłym życiu umiejętność pisania jedynie prostych słów nie wystarczy.
Dzieciaku jestem starszy niż ty, co do prostych słów, jeśli ktoś nie potrafi ich poprawnie pisać to jak oczekiwać, że zrozumie skomplikowane pojęcia... Wakacje mam praktycznie do października, to jedna z zalet mojego zawodu. Odpisz coś jeszcze robolu. Proszę pamiętać, że "robol" nie ma nic wspólnego z robotnikiem.
Faktycznie w pluciu (bez podania przykładów) nie masz sobie równych, co do kompleksów... Każdy wielki umysł pełen jest kompleksów.
Nie o wielkość umysłu tu chodzi tylko o pogubienie człowieka w gąszczu nieuporządkowanych myśli, które są źródłem- nie wiem, czy wszystkich, - ale na pewno wielu chorób psychicznych.
Nieuporządkowanie to ma swój początek w odrzuceniu jedynego źródła mądrości umożliwiającego zwyczajną selekcję treści, tj. eliminację śmieci z głowy.
I lepiej dla ciebie będzie, jeśli skupisz się na tym problemie, zamiast wynajdywać nowe.
Trzymaj się