Odp.: Bóg jest tatusiem Szatana.
Ten temat był wielokrotnie wałkowany. Twoje zdanie mam tam, gdzie ty Boga. Paranoję się leczy. Czasami w łagodzeniu objawów pomaga zwyczajnie - jakieś zajęcie. Proszę spróbować wziąść się za jakąkolwiek pracę - pewnie pomoże.
Felice123 Dziś, 09:20 ZgłośOdpowiedz
Odp.: Bóg jest tatusiem Szatana.
Wiem, wczoraj byłeś kurą, a jutro będziesz rzuczkiem ... no tym, co to te kulki z odchodów toczy. Jak mu tam było w "Pszczółce Mai"? O, już wiem - Pucek :)
ciemniak122018-08-25, 11:33ZgłośOdpowiedz
A nie mówiłam, że jesteś zakompleksiony :))
O swoim też.
Jesteś zakompleksiony.
Wskazówek, gdzie szukać, już ci udzieliłam w innym wątku, a ty ciągle nie wiesz, gdzie się mylisz. No tak... zapomniałam. Ty się nie mylisz :))
Co nas obchodzi Ciemniak i Felice ? Nie masz życia poza Forum i piszesz głupoty. To jest już uzależnienie. Rozumiem wejść raz na dzień ale nie siedzieć cały czas i pisać o niczym w prowokacyjnych wątkach i czepiać się kogoś jak napisał coś ironicznie. Bo ten rzuczek, wziiąść i inne błędy to raczej nie na serio bo jak to możliwe że robi błąd w prostym słowie a reszte pisze poprawnie. TO już paranoja i czepialstwo.
Psychiczny dzieciak wszędzie widzi Ciemniak, Felice i Kasandrę. Czyli co? DiLuce to konto słynnego psychicznego dzieciaka. Idź się lecz, dziecko.
Ty chyba wszędzie widzisz paranoicznego dzieciaka :)
To Ty świrujesz skoro w każdym gościu widzisz Felice albo Ciemniaka. Może czas udać się do psychiatry panie DiLuce ? Kompleksy trzeba leczyć.
Ale przede wszystkim - próba leczenia własnych kompleksów :))
Felice 123 i ciemniak12, staliście się sensem życia DiLuce. Bez Was on nie istnieje na forum :D
:) Po prostu, NIE LUBIĘ TAKICH MĘDROLI DLA UBOGICH DUCHEM. Popełniających błędy w NAJPROSTSZYCH słowach. Wypowiadających się w kwestiach, o których nie mają najmniejszego pojęcia. Wiki nie wystarczy! Ja znam Biblię oni nie czytali ani Nietzschego ani Platona, nie wspominając już o Kancie czy Heideggerze. Głupotę i braki w podstawowej edukacji trzeba punktować. Jak wymagać od kogoś sensownej wypowiedzi (o ile nie jest skopiowana) w kwestiach np. metafizycznych jeśli ten ktoś, nie wie jak poprawnie napisać podstawowe słowa. Ech... "poszłem, wziołem, i wyszłem."
Jaka mądrość... Takie słownictwo. Pozdrawiam diluce, oni mogą za tobą teczkę nosić.
hahahaha,jak zwykle samocukrowalność.