Do czego kur** doszło, że wymogi są żeby kosze stawiac przodem naklejkami? Ci ludzie co tam pracuja są uposledzeni i ślepi czy jak, że problem spojrzeć z drugiej strony kosza co jest napisane. W dupach sie przewraca powoli widze. Jak zwykle nikt nad tym nie czuwa, tyle lat było jak było i nikt nie miał problemów, a nagle zaczelo im to wielce przeszkadzać. Trzeba spier***ać z tego miasta i to czym prędzej...
A dzisiaj nie zabrali szkło na Kolonii Robotniczej
Do 8.57 no poprostu tragedia ,problem taki że wątek trzeba zakładać .No taki gość jak ty musi kosz przestawić no jak oni mogli.Ja myśle że ty jakąś ogólnopolską gazetę zawiadom ,albo najlepiej Uwagę.
Jeszcze trochę to będą wołać właścicieli o wrzucenie do śmieciarki.Powymieniać ich jak najszybciej
Ten post oddaje w 100% mentalność Polaków, a mieszkańców naszego miasta w 150%. Problem odwrócić kosz!!! A może chwilę pomysł czemu tok powinno być. Postaw się na miejscu tego co musi "spojrzeć z drugiej strony kosza" przy kilku tysiącach koszy dziennie. Zero myślenia i nawet minimalnej empatii. A jakby Ci przyszło pracować przy wywozie tych koszy to byś pewnie pisał posty jacy Ci ludzie źli, że nie stawiają koszy naklejka do przodu. Co za naród. Dlatego nigdy nic nie osiągniemy....
Tak. Wyjedź. I Jak będziesz jechał tam gdzie potrzeba wiza to napisz powód wyjazdu: kosze kazali odwracać...
Człowieku, a Ty chciałbyś, żeby ceny w sklepach były odwrócone? Można sobie przecież odwrócić, tylko że czas się traci. Rozumiesz?
Po co wyjezdzac, wystarczy wladze w miescie zmienic w wyborach. Ps placisz o 1mln 800tys wiecej za smieci.
Ten patent z cenami w sklepie..... bezcenny.....
Gratulacje.... :) :) :) :)
Ja ze wszystkich stron opisałem kosze dużymi cyframi a obok ustawiłem tablicę : 1 - szkło, 2 - mieszane, 3 - makulatura i.t.d
Niektórym już całkiem mózg się zlasował państwu nie chce się kosza odwrócić a co mówić o segregacji i wywożeniu śmieci do lasu czy do rowu nie mówiąc o śmietnikach osiedlowych,Trzeba wam ceny 10 krotnie podnieść to wtedy narzekający nauczą się robić jak trzeba.