Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wywiadówki w PSP nr 14 - parkowanie samochodów

Ilość postów: 5 | Odsłon: 1291 | Najnowszy post
  • Wywiadówki w PSP nr 14 - parkowanie samochodów

Szanowni rodzice uczniów PSP 14 !

Czy tak ciężko jest wjechać na teren szkoły (szkoła twierdzi, ze udostępnia wam miejsca) i zaparkować swoje "żelazo" a nie zajmować miejsca mieszkańcom bloku 48 ?

My też chcemy móc mieszkać spokojnie i parkować koło swojego domu, a nie czort wie ile bloków dalej; a dodatkowo jest kilka osób w naszym bloku, które mają problemy z poruszaniem się, a wy skazujecie je na dodatkowe "spacery".

Dodatkowo parkujecie swoimi pojazdami zajmując wielokroć 2 miejsca - nie wiem, czy odległość między bokami pojazdów musi mieć za każdym razem 1,5 metra ?

Zazdroszczę "Krzemionkom", bo potrafili wywalczyć stosowne znaki i koperty - w OTBS działa spychologia na ZUM; ZUM twierdzi, że to jest gestii OTBS i kółko się zamyka.

Jak tak dalej będziecie robić, to doprowadzicie do sytuacji kiedy ktoś zablokuje swoim autem wasze i pójdzie do domu, a wy sobie radźcie ...

Eremita
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Wywiadówki w PSP nr 14 - parkowanie samochodów

wystarczy nauczyć się znaków drogowych zakaz wjazdu na teren szkoły nowe zarządzenie dyrekcji,na teren mogą wjezdzać tylko nauczyciele ,na ile zajmuje te miejsca max 20-30min jeżeli są wywiadówki ,poza tym nie ma tam wymalowanych tablic rejestracyjnych ,więcej luzu ,

Gość_gggggg
      Zgłoś
      Odpowiedz

No tak, mam czekać aż "książę pan gggggg" raczy odjechać ?

A szkoła twierdzi, że udostępnia wam parking na czas wywiadówek.

W porządku - złośliwie zacznę blokować nieproszonych gości - ja mam czekać 30 min ? to wy czekajcie do rana aż wam odjadę i "więcej luzu" życzę :)

Eremita
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Wywiadówki w PSP nr 14 - parkowanie samochodów

gość 19:05 Kultura się kłania,że nikt tego nie wychował. Wydaje mi się,że jest to parking dla mieszkańców osiedla a nie dla rodziców dowożących swoje pociechy.Zrozumiałe jest i pewnie nikt by nie robił problemu z krótkiego postoju. Wywiadówka trwa ile?60czy 90 minut to długo czas i wielu mieszkańców nie zaparkuje w tym czasie swojego auta.Uważam,że uwaga założyciela wątku jest uzasadniona.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Niech postawią znaki, że na czas wywiadówki mozna parkować na boisku między przedszkolem a szkołą, z resztą i tak z tego boiska to nikt nie korzysta, kto dzisiaj na betonie gra... bramek nie ma, najlepiej to niech zlikwidują Je i zrobią nowe albo zrobią parking, chociaż na coś się przyda.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -