piszecie bzdety 4 tysiace to juz jest kwota gdzie czlowiek zyje nie ejst to moze duzo ale to juz jest normalne zycie oplaty 1000 i reszta na zycie przy 4 osobach jakie mam to ok 1200 na osobe raczej nie jest mało?
Prawda jest taka im więcej człowiek zarabia tym więcej pieniędzy wydaje :) komuś może i 10 tys. nie wystarczyć.
Gdybym miała tyle co miesiąc, na pewno bym nie narzekała. Mam 4osobową rodzinę i myślę, że żyłabym spokojnie, wystarczyłoby nam na pewno.
tobie to i 8 tys. by nie starczyło, co to jest 4 tys. zł, słabo się starasz powinienes zarabiać jakieś 15 tys. złotych
..w najlepszej sytuacji są ci,którzy na trzy dni przed wypłatą nie mają poczucia braku pieniędzy.
za 4 to i na zębiec by ze dwa razy w miesiącu wyskoczył
Odpowiem tak, moja trzy osobowa rodzina ma niecałe 4000 zł na miesiąc, ale uwaga nikt nam nie pomaga nikt nie daje na książki, jakieś ubrania itp. sami spłacamy raty, płacimy czynsz, lejemy paliwo i powiem Wam rewelacji nie ma. Z pewnością starcza do następnego miesiąca, codziennie mamy obiad ale wielkich sensacji nie ma. Jeśli ktoś zarabia 1500 zł i mówi że żyje na godnym poziomie w dodatku bez żadnej pomocy ze strony rodziny to chyba głupi jest( bez obrazy). Nie da się za takie pieniądze godnie żyć, chyba że w Polsce ludzie już przyzwyczaili się do biedy.