Wyrwanie zęba "8" - u kogo w Ostrowcu?
Powiedzcie,u kogo wyrywaliście 8?Zależy mi bardzo na w miarę bezbolesnym usunięcia dolnej 8.
Iwan na Słonecznym chyba to robi najlepiej.
pani dr.Proksa,przychodnia Ogrody,NFZ.-bezpłatnie.
Iwan, rwałem dwie ósemki i jestem zadowolony.
Dziękuję,chyba w takim razie do Pana Iwana będę musiał się udać.A tak z ciekawości,ile kosztuje wyrwanie 8?U mnie kawałek tylko tej 8 zdążyło "wyjść" a już boli :/
Najlepiej u Iwana, jest też chirurgiem, usunie bez problemu.
Ja wyrywalam u dr.Krzyżanowskiego-polecam
Tylko dr Iwan, mialem 8 z zawinietym korzeniem wyral mi - nawet nie poczulem kiedy.
Dziękuję za Wasze odpowiedzi.Zrobię prześwietlenie i się umówię do dr Iwana.
ja też wyrywałam u dr. Iwana. polecam wszystko ok, bez bólu. nie pamiętam czy 80 czy 100zł dałam bo to było ze znieczuleniem.
Do wyrywania zębów tylko dr Sternal
Ja usuwałem u P.Renaty-Kuca Marjańskiej,z czystym sercem polecam.
Boję się dentysty jak diabeł święconej wody ale obyło się bez bólu i nieprzyjemności.
Z tego co wiem, to w Ostrowcu nikt nie powinien wyrywac ósemek, no ewentualnie dr Jastrzębowa, ale ona juz na emeryturze.
Tylko chirurdzy w Kielcach lub Sandomierzu.
Pani Renata na Os. Pułanki, (tam gdzie RTG, rezonans) koło kościoła (wejście z boku na I piętro). Robi to chirurgicznie, pierwszy raz na miejscowe znieczulenie, potem za tydzień zdjęcie szwów.
Polecam jej osobę, ponieważ korzystał członek rodziny oraz kilku znajomych z jej usług w tym zakresie.
wilemo5 czemu tak twierdzisz? Lekarz Iwan ma specjalizację z chirurgii, więc może wyrywać 8.
Tylko w kielcach Maciej Sielski jest specjalista od osemek wlasnie
A ja polecam stomatolog Witkowską z Pułanek. Doświadczony chirurg dentysta