Szkoda jednak rzucać te perły ... będą chcieć żyć i pracować, jeżeli będziemy wybierać takich polityków, którzy sprawią, aby życie i praca były TU możliwe.
Jeżeli ktoś ma dowody na błędy w moich wyliczeniach to niech je poda, innego bełkotu, jak ten powyżej nawet nie będę komentował.
"Ja jestem wstanie udowodnić, że to inwestycja, która przy mądrej polityce rządzących będzie inwestycja, która zwróci się nam kilkukrotnie."
ciemniak12 zwróci sie ale kilkukrotnie kredyt izraelowi za zaciągnięte kredyty na 500+. A Ciemny jesteś bo jeszcze twoje wnuki nie splacą.
Weź karabin i idź na wojnę z Izraelem bo tu się marnujesz.
Nie podoba mi się, że tak traktujecie Ciemniaka. Skąd Wasze prawo? Z powodu odmiennego zdania czy nicku? Nie zgadzam się na takie zachowanie.
A czy te 300zł należy się też na pełnoletnie dziecko, które chodzi do liceum?
Czyli co mam sie nie cieszyc, nie korzystac.... zrezygnowac? Lepiej nie dac i zaoszczedzi Panstwo? Niech zaczna oszczedzać na tym co potrzeba.
No faktycznie, myślałam że ktoś sobie żarty robi. Ale są na koncie. 2 lipca wniosek złożony, a 12 kaska na koncie. Nonono
Fajny pomysł.Na plecak,buty,przybory szkolne będzie jak znalazł.
Pewnie znikomy procent rodziców przeznaczy te pieniądze na cel wynikający z programu.
Bzdury opowiadasz gościu 08:02. Uważasz, że znikomy procent dzieci będzie miało nowe zeszyty, piórniki, plecaki itd w nowym roku szkolnym ? Nie rozśmieszaj mnie. To są wydatki, które co roku ponosi każdy rodzic dziecka, które chodzi do szkoły. Widocznie nie masz dzieci skoro piszesz takie głupoty.