Ile kosztowało paliwo za Tuska? 6 zł. Ile wtedy była najniższa krajowa? 1000 zł. Ale to wina PiS, wiadomo.
Złożyłem dzisiaj przez internet za pomocą profilu zaufanego epuap i portalu emp@tia.
czy są potrzebne jakieś inne informacje lub dokumenty?
Wczoraj składałam przez stronę swojego banku. Nie jest potrzebny żaden elektroniczny podpis. Warunkiem jest fakt, że przez bankowość internetową można wypełnić wniosek jeśli jest się rodzicem i właścicielem konta. jedyne informacje jakie są potrzebne to dane dziecka, dane szkoły i swój pesel. Po wypełnieniu trzeba wydrukować wysłany wniosek.
To są nieprzemyslane programy, powodujące bezrobocie, patologie i zanik ambicji u społeczeństwa. Wiadomo, że dla rządzących to był strzał w 10, bo tylko tak można było elektorat z największej grupy przekonać.
A czy te 300zł należy się też na pełnoletnie dziecko, które chodzi do liceum?
Bzdury opowiadasz gościu 08:02. Uważasz, że znikomy procent dzieci będzie miało nowe zeszyty, piórniki, plecaki itd w nowym roku szkolnym ? Nie rozśmieszaj mnie. To są wydatki, które co roku ponosi każdy rodzic dziecka, które chodzi do szkoły. Widocznie nie masz dzieci skoro piszesz takie głupoty.
I bez tych 300+ zawsze trzeba było kupić wyprawkę dzieciakowi.A teraz trzysta za darmo ,to sobie pozwoliłem na butelkę dobrej whisky.Też mi się coś od życia należy,a nie zawsze krupnik albo żołądkowa.
Ja też już mam na koncie . Sprawnie to przebiega. Miło.
A sugerujesz, że na co przeznaczą? Jeśli te 300zł wydadzą na inne rzeczy to i tak dziecku kupią za te, które i tak mają.
Wnioski elektronicznie można składać od lipca.
Lepszej roboty szukaj a nie patrz na czas oczekiwania na darmowe pieniadze
Miał już ktoś z gminy bodzechów przelew 300+