Ja tam wole przekazac 1% na hospicjum, przynajmniej wiem ze to hospiscjum, natomiast szpital nasz ostrowiecki jest tylko z nazwy szpital, bo tam gorzej ludzi traktuja niz w hosicjum. a poza tym ten kto doprowadzil do ruiny szpitala niech go teraz wyciagnie,a nie znowu my podatnicy mamy ratowac szpitale
przecież to siedziba SLD
ktoś kto pisze w imieniu stowarzyszenia chyba strzelił sobie w kolano.słowa ratowanie szpitala jest dla mieszkańców naszego miasta bardzo drażliwe
a ja właśnie dziś się tam wybieram przynajmniej zaoszczędzę na rozliczeniu i niech przekaże ten 1% podatku na szpital dla to niewiele a dla nich jakby tak każdy zrobił to dużo liczy się pomysł a Grabowski akurat ten miał dobry :))
dziękujemy za zainteresowanie :) akcja wypełniania pit-ów trwa nadal , zapraszamy we wtorki i czwartki od 17 do 19. Pozdrawiamy
a ja właśnie tam ostatnio byłem,obsługa jest rewelacyjna, bardzo miłe panie,wszystko wytłumaczyły jestem zadowolony polecam!
trzeba sie uprzednio umawiać?
Pochwalam.Nareszcie dobry pomysł.Brawo Panie Józefie.A ci co piszą na nie niech uważają!!Oni też będą potrzebować Pomocy lekarskiej!!!!!!!!!!!!!!!
lepiej dać na szpital niż tym z po na Podwyżki.Mam rację pismen??
Nie trzeba się wcześniej umawiać tylko przyjść na ul.Górzystą we wtorek lub czwartek od 17.00. Pozdrawiam
już raz dałam się na to nabrać, a później okazało sie że zabrali mi zamiast jednego 10 czy 15 %. Dziękuje!
monia, kto ci zabrał? Może jakiś mandat ci ściągnęli. Ten 1% urząd skarbowy przekazuje z części podatku, która zostaje w państwie. Nikt nie weźmie grosza z pieniędzy z rubryki "nadpłata- zwrot podatku".
Oj widzę, że wciąż ludzie błędnie myślą.
Najpierw się upewnij, a potem coś mów