W zamian za przeznaczenie 1% na ratowanie naszego szpitala wypełniamy dla was pit-y. Gwarantujemy, że nie bierzemy za to żadnych innych pieniędzy. Zapraszamy we wtorki i czwartki od godz. 17-ej na ul. Górzystą 14/24b w Ostrowcu Św.
Witam, a czy wypełniają te pity ludzie dobrze zorientowani w przepisach? Chciałabym skorzystać z pomocy bo wogóle nie wiem co i jak z tą ulgą na dzieci :(
podajcie nr KRE.
Skandal, żeby ci co szpital do ruiny doprowadzili teraz ludzi nagabywali na 1 procent.
Wolę oddać na hospicjum, chore, niepełnosprawne dziecko a nie na urzędników w szpitalu, którzy trzęsą się, że robotę stracą. Za dużo was tam jest. Do lekarzy trudno się dostać a administracja ma się dobrze. Świństwo.
Górzysta 14/24b. Czy to nie jest siedziba SLD? Bez komentarza
"...bezpłatnie.... w zamian za...." - a to dobre !!!
oddam za darmo samochód tylko zapłać mi 20tys....
PORAŻKA!!!!
nr KRS 0000249893
Czyli lepiej,żeby szpital popadł w ruinę niż mielibyśmy mu pomóc, że " na urzędników w szpitalu, którzy trzęsą się, że robotę stracą"?. No tak- lepiej żeby zlikwidować ten szpital, niż pomóc, bo komu on potrzebny. Lepiej dojeżdżać do Starachowic karetką na sygnale. Jak nie dojedzie na czas to znów będzie afera, bo ludzie w drodze umierają.
Oj- mądrzy ci nasi Ostrowiacy. Gratuluję podłości i głupoty
Lilcia- zapewniam Cię, że jesteśmy w stanie Ci pomóc. Czekam na Ciebie we wtorek od 17-ej. Dodam, że mam kilkunastoletni8e doświdczenie w tej branży. Przekonasz się przychodząc.
Pozdrawiam
podłość i zawiść to mało powiedziane, potem ten 1% dostanie skarb państwa a zatem grube urzędasy a wtedy zaczniemy narzekać że ich za dużo i tak w kółko do zajebania!
ja oddam na chore dziecko, na Michałka
szpitalu, wpadłeś w długi, lecz się sam
znam rodziców którzy zbieraja na chore dziecko a na wczasy za granicę się wożą a auta też niezłe mają..
to masz szemranych znajomych
wow kolejne sępy!!!!
wszystkie szpitale w Polsce ledwo ciągną i toną w długach. To efekt tych co w sejmie siedzą i głupie reformy wprowadzają
Nie "wszystkie szpitale w Polsce ledwo ciągną i toną w długach" gościu z 15;59. Są szpitale idealnie zarządzane, pacjenci tam leczeni są zadowoleni. Nie wszędzie na szczęście dyrektorzy szpitali są z nadania partyjnego. Nasz Józef Grabowski to ewidentnie polityczny dyrektor. I nie mam złudzeń - jak długi są tak i będą. Pan Grabowski raczej na emeryturę się nadaje niż na nowoczesnego menedżera. A wiek emerytalny już osiągnął, a nawet przekroczył. A zresztą przecież on już był. Dalej bez komentarza.
I 1% mojego podatku pójdzie nie na źle zarządzany szpital, tylko na chore dziecko.
.... to że nie pochwalam takiej zestawienia wyrazów nie czyni mnie podłym i zawistnym... nie wiesz nic o mnie a z góry kategoryzujesz moją osobę... nie wiesz kim jestem i nie wiesz co zrobiłem ze swoim 1% podatku więc.... życzę Ci udanego popołudnia
Dziwna sprawa....Z tego co czytam na ulotce, którą mam w tej chwili przed oczami to Stowarzyszenie , którego nr KRS prezentuje tu ktoś o pseudonimie _stowarzyszenie czyli Nr 0000249893 jako główny cel statutowy podaje: zakup sprzętu medycznego i pomoc dla osób poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych i jest to Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Opieki Zdrowotnej im. Andrzeja Górnisiewicza, nie piszcie że prosicie o przekazanie 1 % na "ratowanie szpitala" - bo biorąc pod uwagę stan finansów szpitala, ktoś pomyśli że odkupujecie grzechy byłej zarządzającej.... co napewno nie zapewni Wam frekwencji...:P