https://naostro.info/uwaga-kierowcy-wypadek-z-udzialem-motocyklisty-w-sniezkowicach
– Jak wynika ze wstępnych ustaleń, kierująca motocyklem marki Kawasaki, 36-letnia kobieta, podczas manewru wyprzedzania na linii podwójnej ciągłej nie zachowała należytej ostrożności i uderzyła w bok pojazdu ciężarowego marki DAF, którym kierował 61-letni mężczyzna – wyjaśnia Ewelina Wrzesień, oficer prasowy Komendy Powiatowej Policji w Ostrowcu Świętokrzyskim.
Samochody są bardziej wszędzie...
zajmij sie sobą idz spadz
Kobieta w wieku 36 lat na motorze. No niby można, tylko po co?
Miała szczęście że zyje bo na zdjęciach to wygląda nieciekawie
Czy gdyby był to mężczyzna, też byś to napisał? Jak na razie to każdy może prowadzić motocykle, nie ma ograniczeń płciowych. Z tego co zauważam, jednak mężczyźni miewają częściej wypadki.
Bo zdecydowanie więcej jest mężczyzn motocyklistów niż kobiet i jeżdzą bardziej agresywnie niż kobiety.
Jak by pilnowała domu i rodziny a nie chłopa ktury pomieszał zamieszał jej w głowie namuwił ją na prawko na motor i motor to by do tego nie doszło. Ten jegomość to Chojnacki Ł jeździ jak wariat do uzależniny od alkoholu i często jeździ pod wpływem wiem to niestete z pierwszych rąk.
Ja zaś chcę cię namówić na słownik ortograficzny. Dasz się namówić?
Kobieta czy mężczyzna nie ma znaczenia. Motocykliści czasami przeginają, choc kierowcy też im nie ułatwiają życia.
predkość zabija niema znaczenia czy motocykl czy samochód