Ja tez Bogusie znałam, dosc dobrze:( fajna sympatczna dziewczyna, zgadza sie mieszkała na stawkach pozniej na słonku, miala 24 lata:(
Niestety też nie gardziła alkoholem
Ona była mężatką ?? Paweł jej mąż miał na imię ?? bo nie wiem czy to ta sama Bogna...
byla męzatka, ale nie znam imienia jej męża
Ona nie zginęła z powodu upadku z motocykla. Znaleziono ją z nożem w brzuchu. Tylko ten koleś podał wersję, że spadła z motocyklu...
A skąd masz takie informacje??
Mam i już te informacje, a skąd to już moja sprawa :)
Coraz ciekawsza ta historia się robi, powiem Wam że nie mieści się w głowie co ludzie wyprawiają.
znałem kiedyś tą rodzinę jak jeszcze mieszkali na stawkach dopóki żył jej ojciec to była w miare normalna rodzina po jego śmierci mama z córką poszły w tany mamy już nie ma zmarła tragicznie kilka lat temu teraz bogusia odeszła tak że rodzina znów jest w komplecie tyle że po tamtej stronie smutne to wszystko ale tak sobie myśle że jak sobie kto pościele tak ma .
co Was to obchodzi jak się nazywała i skąd była? Jej znajomi na pewno dobrze będą to wiedzieli i nie trzeba o tym pisać na forum. Wy też chcielibyście żeby o Waszej znajomej/ znajomym pisali tu dociekliwi ludzie i żeby powstawały historie często zupełnie sprzeczne z prawdziwą wersją? Bo ja nie (nie mam pojęcia kto to jest i nawet nie wiedziałam o tym wypadku, gdybym tu tego nie przeczytała przypadkowo tu zaglądając). Zajmijcie się swoim życiem ; )
czy to ta bogusia co miala takiego starszego tate?ze stawek z blokow kolo zabki?