Trochę się udało, bo i "07" się zgłosiło na sygnale i w forum o nim piszą. Jak wytrzeźwieje, to sobie poczyta, celebryta ostrowiecki;)Tylko współczuć Policji, Strażakom i Ratownikom z Pogotowia. Naprawdę w tym mieście nie mogą narzekać na nudę w pracy. Ciągle jakieś jaja, a niby takie małe miasto;)
A wystarczylo go na trawnik przeniesc I niech sobie polezy gamon jeden ;-)
Albo na chodnik, to mógłby udawać melomana, że to niby słucha płyt..... chodnikowych;)
Podoba mi sie ten watek Dowcipny z zartem, szczegolnie niejakiego goscia Komando person. Dobrego dzionka i dowcipu zycze wszystkim.
500 plus dopiero 16 płacą więc szukaj innego tropu 23:41
Nikt go nie potrącił, te samochody stały tam po to żeby zatamować ruch żeby nikt inny na niego nie najechał, szybko została udzielona mu pomoc i zabrała go karetka.
Czyzby zona go wyprowadzila z rownowagi i mu az tak wglowie zamieszala
Szkoda facceta
Nie tak dawno na Roslonskiego koło mojego bloku tak się jedni awanturowali ze ich było słychać w całym bloku A na koniec podpaliły wózek dziecięcy na klatce schodowej .Wsxystko zaczelo sie palić ,była straż pożarna ,pogotowie; policja,ludzie najedli się strachu przez taka dzicz!Tak samo jak pewnie najedli się strachu wczorajsi kierowcy ,widząc człowieka na drodze!. Problemy rodzinne rozwiązują publicznie ! Tacy ludzie powinni być izolowani od reszty społeczeństwa, bo stanowią dla normalnych ludzi zagrożenie.
To jest patologia w czystej postaci i tyle.Ale swoją drogą współczuję takim ludziom,bo są bardzo nieszczęśliwi
Patolog i tyle a żona niech ucieka od niego jak najdalej,powinien się leczyć
W tym miescie co trzeci facet powinien sie leczyc Jak nie alkoholik to erotoman albo dwa w jednym Reszta zyje w swoim swiecie. Mysli ale ja jestem zaje .... sty. Laski leca na mnie Tylko dam jej 100ke to bedzie milo
Służby miejskie, biorące wczoraj udział w tej akcji, powinny panu szołmenowi wystawić rachunki za usługę i na przyszłość nikomu by nie przyszło na myśl,aby robić sobie takie jaja na koszt podatników, czyli nas wszystkich.
W Łostrowcu jest taka dzicz ze strach przejsc przez jezdnie po pasach .
Może spróbuj przechodzić przez przejścia dla pieszych, a nie po pasach?
To nie ma na przejściach namalowanych pasów? A co jest, kółka? :)
Jaki, to co piszesz ma związek z tematem wątku? Czytałeś wcześniejsze wpisy?