Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wypadek na Polnej.

Ilość postów: 111 | Odsłon: 9022 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Wypadek na Polnej.

A ja mam jedno zasadnicze pytanie: jak się można włamać konkretnej osobie do komputera, nie mając żadnych adresów sieciowych tego komputera? A takich na tym forum, poza adminem, nie ma nikt, więc jak czytając czyjąś wypowiedź można włamać mu się na komputer? Pytam całkiem poważnie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

16:04. Oj tam, oj tam, zadajesz takie infantylne pytania, a jakby ten wpis "przypadkowo" czytał mój przemiły adwersarz od kilku dni, to mam(całkiem poważne) pytanie, czy Ty mnie nie polubiłeś tak po cichu?, bo wiesz.....ja nie jestem wolna, to rozumiesz..... Tylko nie pisz, że mam fobię na punkcie powodzenia, że rękami i nogami muszę się oganiać od adoratorów i nie rób ze mnie nawiedzonej, bo to już przerabialiśmy. Czekam na więcej inwencji z Twojej strony. Jak się bawić, to się bawić! Niczego w życiu tak nie uwielbiam, jak zabawy, choć temat z gruntu poważny.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 98

Odp.: Wypadek na Polnej.

Ostatni taki porąbany jak ty pytał o złamanie hasła na GG . Później debi.l pisał do mnie jak zdradzony mąż . Ludzie nie dajcie rad takim psycho ...PROSZĘ

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja nie pytam po poradę, ja zadaję pytanie retoryczne, ponieważ nie ma takiej możliwości aby włamać sie komuś na komputer, gdy nie posiada się punktu zaczepienia. Takim punktem zaczepienia w przypadku użytkownika forum jest jego adres sieciowy. Na szczęście użytkownicy for są na tyle bezpieczni, że ich adresy sieciowe nie są dostępne dla innych uczestników forum. Dostęp do takich danych ma tylko administrator. Istnieją możliwości włamania się na serwis i kradzieży bazy forowiczów. Niemniej jednak nie ma możliwości, by ktoś czytając pani wpis stwierdził iż chce się pani włamać na komputer i się włamał.

Pozdrawiam

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ale koledzy z Policji mają taką możliwość, prawda?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 101

http://www.ostrowieckie.pl/ - przyjrzyj się wpisom na tym forum. Dziury w zabezpieczeniach dają różne możliwości.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Policja ma taką możliwość, to racja. Musi jednak prosić administratora o dane piszącego. Nikt nie jest wróżką i nie domyśli się po wpisie anonimowym na forum, kto z jakiego komputera się wypowiada, no way. W tym drugim przypadku dziury w zabezpieczeniach pozwalają botom wrzucać określone treści. Podejrzewam również, że dziury w zabezpieczeniach mogą pozwolić na kradzież bazy zarejestrowanych użytkowników. Jednakże w przypadku ostrowiecnr1 nie ma technicznej możliwości włamać się na komputer wypowiadającej się, anonimowej, niezarejestrowanej osoby - dane musiałby udostępnić admin, ktoś musiałby się mu włamać, by je wykraść, bądź dana osoba musiałaby się dać namówić na kliknięcie w jakiś link, fake stronę, albo dać wyłudzić swoje wrażliwe dane. W innym przypadku bzdurą totalną jest, że ja się teraz wypowiadam, a komuś nie podoba się moja wypowiedź i zaraz włamie mi się na kompa.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Człowieku, o co Ci chodzi?. Ja dam sobie radę, zapewniam Cię i nie tłumacz wkoło tego samego.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A Tobie o co chodzi? Tłumaczę bezsens Twoich tez, bo jestem z zawodu administratorem sieci i chciałbym wiedzieć jakim cudem ktoś mógłby się włamać Ci na komputer czytając Twoje wypowiedzi. Skoro masz taką wiedzę, to chętnie skorzystam i czegoś nowego może się nauczę. Nie reaguj agresją, ja wypowiadam się w przyjaznym tonie, piszę rzeczowo, bo mam wiedzę i doświadczenie, mam prawo pisać na publicznym forum niezależnie od Twojej zgody, a Ty po mieszaniu z błotem swoich poprzednich adwersarzy naskakujesz również na mnie zupełnie bez powodu. Pozdrawiam ciepło i liczę na dyskusję na poziomie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Hahah jak jeden człowiek uwolnił nas od nawiedzonych postów :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tak się chwaliła jaka to doświadczona, jaka madra, jaka cudowna, a tu jeden rzeczowy post i klepanie głupot się skończyło :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Widocznie nie ma ochoty rozmawiać z byle kim.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Uderz w stół, a nożyce się odezwą :) z kim masz rozmawiać jak twoje argumenty zostały sprowadzone do parteru przez gościa od informatyki :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 89

Pewnie że wina kierowcy ale zycia to nie zwróci. Niestety jak się wchodzi na jezdnie to trzeba się rozglądać choćby z takiego własnie względu ze może jechać ktoś nieodpowiedzialny. Wiekszość pieszych łazi jak świete krowy ale nagonka jest tylko na kierowców.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Minęło 3 dni i kolejny wypadek na przejściu dla pieszych... Więcej tutaj: http://kurierostrowiecki.pl/2017/12/29/17-latek-trafil-do-szpitala-zostal-potracony-na-przejsciu-dla-pieszych/

konrad604@
        Zgłoś
        Odpowiedz

Należy zlikwidować przejścia dla pieszych,i po kłopocie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Lepiej zlikwidować pieszych, czy policja zrobi coś wreszcie z tymi zwyrodnialcami???

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Może trzeba wrócić do rowów przy jezdniach? Niech szlachta jeździ wygodnie, a reszta boso i rowem.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę