Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wypadek na Polnej.

Ilość postów: 111 | Odsłon: 9020 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 69

Odp.: Wypadek na Polnej.

Zamiast lać wodę i gadać pustymi frazesami odpowiedz lepiej na pytanie kolegi gdzie te rozwiązania w nie takich miejscowościach wdrożono

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Wypadek na Polnej.

Macie już wszystkie potrzebne Wam dane? Jak by coś mogę wpaść na kawę i uzupełnię.Widzę co sie dzieje z moim komputerem. Mimo wszystko pozdrawiam.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Powinni wziac sie za kontrole trzezwosci - jest mnostwo pijanych kierowcow. Co ciekawe, np w Czestocicach wlasnie w rzece plywa sobie samochod - nie dziwie sie, ze ktos tam wpadl jak lebki na tych zakretach bwz zenady wyprzedzaja wszystkie auta.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czyli trzeba odnotować gdzie wstawić kolejny próg zwalniający. Czestocice, zakręty :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Bedziesz sie smial jak akurat w wypadku zginie ktos tobie bliski. Prawda jest taka, ze mnostwo osob jezdzi pijanych, a Policja nie panuje nad sytuacja.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dlatego budujmy progi zwalniające! Próg zwalniający skutecznie powstrzymuje pijanego kierowcę! Próg zwalniający to panaceum na wszelkie zdarzenia!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

zaćpany lub pijany to raczej nie zauważy progu co najwyżej odda skok.Na idiotów jest jedna rada konfiskata prawa jazdy i odsiadka z 10 lat za prowadzenie po pijaku lub narkotykach,a wypadek śmiertelny dożywocie

Gość_nn
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Najbardziej takich progów na ul. Jana Pawła II, Polnej, Alei boją się ci, udający zawodników Formuły 1 swoimi bolidami ze szrotów.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 84

zgadza się pijany luz zaćpany nie zauważy (gaz do dechy i nic go nie zatrzyma) ale tylko my pozostali na tym ucierpimy,nasz czas nasze nerwy i nasze auta, fotoradary będą najlepsze, miasto na tym zyska, bo wariatów nawet na trzeźwo jest mnóstwo

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 82

Nie bądź gołosłowny wylicz te wszelkie zdarzenia. Proponuję zlikwidować wszystkie takie progi w całym mieście, bo są panaceum na wszelkie zdarzenia.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 79

To straszne, że akurat ten 1 promil musiał u nas wyskoczyć.

https://www.wykop.pl/link/4082883/0-1-proc-kierowcow-po-alkoholu-oto-wynik-policyjnej-akcji/

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ciekawa ta statystyka:

http://statystyka.policja.pl/download/20/236480/Wypadki2016.pdf

Wynika z niej, że nie wolno dawać prawa jazdy mężczyznom w wieku 18-24lat (strona28)

"Szczególną uwagę należy zwrócić na grupę tzw. „młodych kierowców” w wieku 18-24 lata charakteryzującą się najwyższym wskaźnikiem liczby wypadków na 10 tys. populacji. W 2016 r. byli oni sprawcami 5 823 wypadków (20% wypadków powstałych z winy kierujących), zginęły w nich 542 osoby, a 7 790 zostało rannych. Przyczyną 39,5% wypadków, które spowodowali „było niedostosowanie prędkości do warunków ruchu”, a o ich ciężkości świadczy 53,1% zabitych w wypadkach przez nich spowodowanych. jest to grupa osób, którą cechuje brak doświadczenia i umiejętności w kierowaniu pojazdami i jednocześnie duża skłonność do brawury i ryzyka."

I wtedy nie będą potrzebne progi zwalniające.

Gość_ala
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nareszcie wziąłeś się za robotę i dlatego musiałeś zmienić płeć? Ty taki gender?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Bidulko.... włamują Ci się na komputer, podszywają się pod innych (a w zasadzie jeden podszywa), próbują ukraść dane, hejtują, a to wszystko przez Twoje dobre chęci i fantastyczny pomysł powstrzymania pijanych kierowców progami zwalniającymi. Życie napisało gotowy przykład scenariusza do filmu sensacyjnego... albo karty szpitalnej w pewnej placówce pod Kielcami :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

21:21. W zasadzie, to rozmawiam tylko z ludźmi kulturalnymi, ale dla Ciebie zrobię wyjątek. Tak się składa, że pewien program zainstalowany na moim komputerze informuje mnie o wszelkich włamaniach do systemu. Jest też rejestr włamań i z łatwością mogę ustalić dane włamywacza. Nie jesteś w stanie mnie obrazić, bo opinia żadnego ignoranta i prostego człowieka mnie nie dotyka. Dziwię się po co Cię trzymają.....tam, gdzie trzymają, jeśli Ty się rozwinąłeś do poziomu neandertalczyka.Szkoda, bo tylu zdolnych, wykształconych, inteligentnych ludzi szuka pracy w tym mieście. Nie ma w życiu sprawiedliwości, ale.........

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 92

21.12. Teraz dopiero się dokładnie wczytałam w Twój wpis. W pięknym stylu przyznałeś się do wszystkich, dziwnych zdarzeń, jakie mnie spotkały w ostatnich dniach. Nikt, oprócz sprawcy tych jaj, nie mógłby powiązać w jedna całość tematów poruszanych w różnych wątkach, tym bardziej, że dotyczyły zupełnie różnych spraw. Ha ha ha, a nie mówiłam- neandertalczyk.Aż mi Ciebie jest szkoda......

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No to skoro się przyznałem to proszę mnie zgłosić za te włamania, wręcz nalegam. Ba, poproszę o ujawnienie IP wlamujacych się - w końcu to ja, więc wyrażam na to zgodę :) ustalaj te dane, nalegam gorąco :) twoje mniemanie o sobie jest tak wielkie, że aż absurdalne :) po pierwsze to chyba musiałbym być idiotą, żeby wlamywać się na komputer jakiejś śmieszniej osóbki tylko dlatego, że wymyśliła jakąś bzdurę, a swoich adwersarzy sprowadza do jednej osoby. Po drugie musiałbym być idiotą żeby podpisywać się jako różne osoby, by z Tobą dyskutować, nie pochlebiaj sobie, bo pęknę ze śmiechu, moich postów jest tutaj dokładnie cztery wraz z tym w którym piszę, zgadnij które. A najlepszy jest tekst, że nikt oprócz sprawcy nie powiazałby tych jaj i to w różnych wątkach. Sądziłem, że twoja błyskotliwość jest na lekko wyższym poziomie, bo nie trzeba być bardzo rozgarnietym żeby zrozumieć twoje fobie w tym wątku. Po trzecie jak z ciebie taka doskonała informatyczka to chyba wiesz, że tu na forum można sprawdzić dostawcę internetu osoby piszącej. Po 4 gdzie mnie trzymają? W jakiej instytucji? Sądzisz że całe te ataki na ciebie to spisek służb specjalnych?

No i na deser, to w jakich wątkach masz jeszcze pomysły i jesteś w nich prześladowana? :) Aż nie wierzę, że ludzie są tak pofazowani

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

07:51.Sorry, że tak późno odpowiadam, ale mam ważniejsze sprawy przed Sylwestrem i nie siedzę przed komputerem, aby oczekiwać na mowy obrończe. To sobie popisaliśmy, a teraz pora na działania. Nareszcie mnie ktoś postawił do pionu, a to zawsze jeszcze bardziej mnie mobilizuje. Dalsze dyskusje uważam za bezzasadne. Nie mogę zawieść Twoich oczekiwań i jak znajdę chwilę czasu, to postaram się zająć Twoimi usilnymi prośbami. Od początku wiedziałam, że wkładam kij w mrowisko, ale aż takich "atrakcji" to raczej się nie spodziewałam. Tak to już jest, że często życie przerasta kabaret, który z resztą uwielbiam. Póki co, miłej zabawy sylwestrowej Ci życzę, a do tematu wrócimy.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę