Zamiast lać wodę i gadać pustymi frazesami odpowiedz lepiej na pytanie kolegi gdzie te rozwiązania w nie takich miejscowościach wdrożono
Macie już wszystkie potrzebne Wam dane? Jak by coś mogę wpaść na kawę i uzupełnię.Widzę co sie dzieje z moim komputerem. Mimo wszystko pozdrawiam.
Powinni wziac sie za kontrole trzezwosci - jest mnostwo pijanych kierowcow. Co ciekawe, np w Czestocicach wlasnie w rzece plywa sobie samochod - nie dziwie sie, ze ktos tam wpadl jak lebki na tych zakretach bwz zenady wyprzedzaja wszystkie auta.
Czyli trzeba odnotować gdzie wstawić kolejny próg zwalniający. Czestocice, zakręty :)
Bedziesz sie smial jak akurat w wypadku zginie ktos tobie bliski. Prawda jest taka, ze mnostwo osob jezdzi pijanych, a Policja nie panuje nad sytuacja.
Dlatego budujmy progi zwalniające! Próg zwalniający skutecznie powstrzymuje pijanego kierowcę! Próg zwalniający to panaceum na wszelkie zdarzenia!
zaćpany lub pijany to raczej nie zauważy progu co najwyżej odda skok.Na idiotów jest jedna rada konfiskata prawa jazdy i odsiadka z 10 lat za prowadzenie po pijaku lub narkotykach,a wypadek śmiertelny dożywocie
Najbardziej takich progów na ul. Jana Pawła II, Polnej, Alei boją się ci, udający zawodników Formuły 1 swoimi bolidami ze szrotów.
zgadza się pijany luz zaćpany nie zauważy (gaz do dechy i nic go nie zatrzyma) ale tylko my pozostali na tym ucierpimy,nasz czas nasze nerwy i nasze auta, fotoradary będą najlepsze, miasto na tym zyska, bo wariatów nawet na trzeźwo jest mnóstwo
Nie bądź gołosłowny wylicz te wszelkie zdarzenia. Proponuję zlikwidować wszystkie takie progi w całym mieście, bo są panaceum na wszelkie zdarzenia.
To straszne, że akurat ten 1 promil musiał u nas wyskoczyć.
https://www.wykop.pl/link/4082883/0-1-proc-kierowcow-po-alkoholu-oto-wynik-policyjnej-akcji/
Ciekawa ta statystyka:
http://statystyka.policja.pl/download/20/236480/Wypadki2016.pdf
Wynika z niej, że nie wolno dawać prawa jazdy mężczyznom w wieku 18-24lat (strona28)
"Szczególną uwagę należy zwrócić na grupę tzw. „młodych kierowców” w wieku 18-24 lata charakteryzującą się najwyższym wskaźnikiem liczby wypadków na 10 tys. populacji. W 2016 r. byli oni sprawcami 5 823 wypadków (20% wypadków powstałych z winy kierujących), zginęły w nich 542 osoby, a 7 790 zostało rannych. Przyczyną 39,5% wypadków, które spowodowali „było niedostosowanie prędkości do warunków ruchu”, a o ich ciężkości świadczy 53,1% zabitych w wypadkach przez nich spowodowanych. jest to grupa osób, którą cechuje brak doświadczenia i umiejętności w kierowaniu pojazdami i jednocześnie duża skłonność do brawury i ryzyka."
I wtedy nie będą potrzebne progi zwalniające.
Nareszcie wziąłeś się za robotę i dlatego musiałeś zmienić płeć? Ty taki gender?
Bidulko.... włamują Ci się na komputer, podszywają się pod innych (a w zasadzie jeden podszywa), próbują ukraść dane, hejtują, a to wszystko przez Twoje dobre chęci i fantastyczny pomysł powstrzymania pijanych kierowców progami zwalniającymi. Życie napisało gotowy przykład scenariusza do filmu sensacyjnego... albo karty szpitalnej w pewnej placówce pod Kielcami :)
21:21. W zasadzie, to rozmawiam tylko z ludźmi kulturalnymi, ale dla Ciebie zrobię wyjątek. Tak się składa, że pewien program zainstalowany na moim komputerze informuje mnie o wszelkich włamaniach do systemu. Jest też rejestr włamań i z łatwością mogę ustalić dane włamywacza. Nie jesteś w stanie mnie obrazić, bo opinia żadnego ignoranta i prostego człowieka mnie nie dotyka. Dziwię się po co Cię trzymają.....tam, gdzie trzymają, jeśli Ty się rozwinąłeś do poziomu neandertalczyka.Szkoda, bo tylu zdolnych, wykształconych, inteligentnych ludzi szuka pracy w tym mieście. Nie ma w życiu sprawiedliwości, ale.........
21.12. Teraz dopiero się dokładnie wczytałam w Twój wpis. W pięknym stylu przyznałeś się do wszystkich, dziwnych zdarzeń, jakie mnie spotkały w ostatnich dniach. Nikt, oprócz sprawcy tych jaj, nie mógłby powiązać w jedna całość tematów poruszanych w różnych wątkach, tym bardziej, że dotyczyły zupełnie różnych spraw. Ha ha ha, a nie mówiłam- neandertalczyk.Aż mi Ciebie jest szkoda......
No to skoro się przyznałem to proszę mnie zgłosić za te włamania, wręcz nalegam. Ba, poproszę o ujawnienie IP wlamujacych się - w końcu to ja, więc wyrażam na to zgodę :) ustalaj te dane, nalegam gorąco :) twoje mniemanie o sobie jest tak wielkie, że aż absurdalne :) po pierwsze to chyba musiałbym być idiotą, żeby wlamywać się na komputer jakiejś śmieszniej osóbki tylko dlatego, że wymyśliła jakąś bzdurę, a swoich adwersarzy sprowadza do jednej osoby. Po drugie musiałbym być idiotą żeby podpisywać się jako różne osoby, by z Tobą dyskutować, nie pochlebiaj sobie, bo pęknę ze śmiechu, moich postów jest tutaj dokładnie cztery wraz z tym w którym piszę, zgadnij które. A najlepszy jest tekst, że nikt oprócz sprawcy nie powiazałby tych jaj i to w różnych wątkach. Sądziłem, że twoja błyskotliwość jest na lekko wyższym poziomie, bo nie trzeba być bardzo rozgarnietym żeby zrozumieć twoje fobie w tym wątku. Po trzecie jak z ciebie taka doskonała informatyczka to chyba wiesz, że tu na forum można sprawdzić dostawcę internetu osoby piszącej. Po 4 gdzie mnie trzymają? W jakiej instytucji? Sądzisz że całe te ataki na ciebie to spisek służb specjalnych?
No i na deser, to w jakich wątkach masz jeszcze pomysły i jesteś w nich prześladowana? :) Aż nie wierzę, że ludzie są tak pofazowani
07:51.Sorry, że tak późno odpowiadam, ale mam ważniejsze sprawy przed Sylwestrem i nie siedzę przed komputerem, aby oczekiwać na mowy obrończe. To sobie popisaliśmy, a teraz pora na działania. Nareszcie mnie ktoś postawił do pionu, a to zawsze jeszcze bardziej mnie mobilizuje. Dalsze dyskusje uważam za bezzasadne. Nie mogę zawieść Twoich oczekiwań i jak znajdę chwilę czasu, to postaram się zająć Twoimi usilnymi prośbami. Od początku wiedziałam, że wkładam kij w mrowisko, ale aż takich "atrakcji" to raczej się nie spodziewałam. Tak to już jest, że często życie przerasta kabaret, który z resztą uwielbiam. Póki co, miłej zabawy sylwestrowej Ci życzę, a do tematu wrócimy.