Wypadek na os. Stawki okolice bloku 77 około godziny 17 wie ktoś coś na ten temat bo ja widziałem 2 auta stojące na parkingu rozbite i 2 radiowozy.
Pijany chłopak urzadził sobie rajd.Dobrze,że nikt nie zginął.
Dwa promile i rajd po osiedlowych uliczkach.Rozbite zaparkowane samochody i tylko cud,ze nikt nie zginal.
No to wreszcie mamy w Ostrowcu samochodowy tor wyścigowy.Na os.Stawki.Pierwszy, doświadczalny przejazd zakończył sie niestety kraksą,ponieważ organizator nie usunął w porę samochodów zaparkowanych przy trasie przejazdu "bolidu F1".Tor jest jednym z najtrudniejszym w Europie,co było widać po "zmęczeniu" kierowcy.Tak,ze zasłużył na długi i zasłużony odpoczynek.
Jak by kogos zabil to mielibysmy ,jako miasto darmowa promocje w TV pr.UWAGA.A tak to upiecze mu sie.(wg.przyslowia:madry Polak po szkodzie).
Chłopak???!!!Pijana świnia!!!(Oj-nie ubliżając świni.)Pełno dzieciaków,matek z wózkami,a "to" sobie rajdy po osiedlowych uliczkach robi. Bez komentarza.
prawo jazdy od 25 lat powinno być! myslę, że w końcu taki wniosek zostanie wydany i pozytywnie rozpatzony
Pierwsze Prawo Jazdy otrzymał KARL BENZ-w 1888r.(tj.126 lat temu).W Polsce wprowadzono w 1918r.(tj.96 lat).A od 25 lat to powinny byc kary więzienia za spowodowanie wypadku po pijanemu.
W tym wypadku chłopak to gość powyżej 25 lat więc po co piszesz głupoty jak nie wiesz kto, jak i co zrobił? Byle by się nie nudzić i pisać co najdzie na język. Pamiętnik se za przeproszeniem Kur...de kup i tam pisz ;)
mniej niż 25 czy więcej niż 25 to powinien siedzieć z 15 lat
Dla ciebie to chłopak,gość,a dla mnie zwykły pijany gówniarz bandzior.trzeba było widziec jego wyczyny na Stawkach.Mam nadzieję,że poniesie surowe konsekwencje.
Pijany za kierownicą,to tak jak psychol z bronią w ręku.W jakim kraju my żyjemy?Czemu na posiadanie broni potrzeba tyle papierków?Wsiadam pijany do samochodu i zabijam.Wyrok będzie o dużo mniejszy niż bym kogoś zastrzelił.Gdzie tu sens i logika?????????????????????????????????????
Jedni wolą - pisać,by się nie nudzić,inni pić alkohol i jeżdzić.A na gościa to trzeba mieć wygląd,kasę i.... KLASĘ !!!Pewnie-abstrakcja dla wyp. z 11:59.No może oprócz tej klasy.Szkoda,ze tylko-jednej.
Ostatni wpis is the best.Podpisuje sie pod nim.
Nie wiem kto. I to mnie nie interesuje.Coi jak zrobił -widziałam.A pamietnik to jemu sie przyda.I paczki co miesiąc.
Puknij sie inteligeńcie w czoło nieraz 18 latek lepiej jezdzi niż nie jeden 25 czy 50 latek ciekawe jak ty jezdzisz