TOP. TOPTRENDY2012 wygrał kierowca timu VW a przegrał pseudo kierowca z timu SAAB. TOP. TOP TOP
można ile się chce tylko warunki do tego muszą być spełnione nikt nie może jechać z przeciwka, nie może być skrzyżowań, przejść dla pieszych, i oznakowanie poziome i pionowe powinno na taki manewr pozwolić
Głupota małoletnich kierowców! brawa dla rodziców widzi jak dzieciak jeździ bez opanowania i daje samochód !? to już drugi wypadek na tej drodze w ciągu tygodnia! ludzie na własne życzenie gotują sobie taki los przecież barierki się nie przesunęły i w nich nie wjechały :))
Nie ma ludzi nieomylnych jak i kierowców którzy jadą na złamanie karku, ale to ich sprawa, jednak znajomość przepisów każdy kierowca powinien znać, i to że jedzie po własna trumnę też, ale nie powinien tego robić kosztem innych, a swoja drogą też miałem nie przyjemne spotkania na rondzie w Ostrowcu z TOP i WLI , po wymuszeniu przez Nich jadąc ciężarówką zostało by tylko pozamiatać po tych wózkach.
aktualne informacje http://www.ostrowiectv.pl/19,1534-wypadek_na_%26quot%3b9%26quot%3b.html
Dla mnie te wasze wypociny to jałowa dyskusja tak samo jak wy zdają egzaminy w Kielcach czy Tarnobrzegu więc umiejętności identyczne,a to że mieszkają winnym powiecie toż to wasze rodziny i kuzyni niekiedy rodzice i twierdzicie że to kompletni barani zastanowienia trochę. Bo idiotyzmów aż się czytać nie chcę.
dobra ok ale w kazdej plotce cos prawdy jest, tzn dlaczego nikt nie narzeka na forum na rejsetracje np tki? tylko własnie top, przeciez tki tez z nami sasiaduje ale najwidoczniej w tamtym rejonie jest jakas wrodzona kultura jazdy ktora w opatowie nie obowiazuje i dlatego tak jest, i dalej myslisz ze biedny te łopatowiaki kazdy sie na nich uwziął a oni przeciez tak dobrze jedza i sa nic nie winni prawda? Krótko- TOPy WONT
Na to pracowali od dawna i taka fama chodzi o nich,wiadomo że nie każdy ale pewnie wiekszość nieumie jezdzić,no bo gdzie maja ćwiczyc jak u nich albo dwie ulice na krzyż albo łąka albo pastwisko.Przecież to normalne
gościu 12:15- może i można, ale jak widzę kierowcę, który drze żeby wyprzedzić 6- 8 samochodów nie widząc co jedzie za zbliżającą się górką, to mi się włosy na głowie jeżą. A takich idiotów niestety nie brakuje.
Wszystkie topy tosy wli wra to banda drobnomieszczan, ja też nim jestem ale staram się na drodze nim nie być. Polecam obejrzenie paru filmów z testów zderzeniowych co dzieje się z waszymi wiejskimi blaszakami przy 67 na godzinę i wyobraźcie sobie co stanie się z tymi trupami przy uderzeniu 100 kmh.
Niemcy zrobili takie badanie dla golfa V, niestety przy 100 kmh po uderzeniu w stojące auto kierowca i pasażer mają nikłe szanse na przeżycie. Zastanówcie się zanim przyciśniecie gaz w swoich m-powerach 1,6 LPG. Poza tym nowe auta nie są bezpieczniejsze.
myślę, że to nie TOP tylko brak wyobrażni!
Ekscytujecie się fatalnie jeżdżącymi kierowcami z rejestracją TOP, TOS, WLI , a niektórzy wychwalają TKI. Ludzie ! Przecież kierowcy z rejestracją TKI maja opinię najgorzej jeżdżących w kraju. Jeszcze niedawno przeprowadzono badania i okazało się, że w Kielcach jeździ się najgorzej. Tam po prostu brak płynności ruchu, kierowcy najwolniej przejeżdżają na światłach i wpadają w panikę, gdy przyjdzie im wjechać lub zjechać z ronda. Jaki z tego wniosek ? świętokrzyscy kierowcy niestety nie są asami dróg. Nie popadajmy jednak w rozpacz. Może trzeba nad tym popracować i siadając za kierownicę pamiętać, że nie jesteśmy sami na drodze i warto w praktyce stosować przepisy ruchu drogowego. A więc ... szerokiej drogi :)
Nie wiecie czy przeżyli i jak się czują ci młodzi ludzie?
jeden chłopak został przewieziony do Kielc, jest w ciężkim stanie z reszta nie wiem
każdy przeżył jedna osoba leży w śpiączce oby wyszła stało się to się nie odstanie! po co komentować skąd byli człowiek czy z Ostrowca czy z Opatowa czy z Ożarowa ma taką samą wartość!!!! jesteśmy z wami !!!! wracajcie szybko do zdrowia !