Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wypadek na 9-tce

Ilość postów: 56 | Odsłon: 5864 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Odp.: Wypadek na 9-tce

no jasne...bo innych wypadków nie ma, wszystkie są z udziałem TOP- owców

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Wypadek na 9-tce

Akysz, akysz zarazo TOPowksa.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

A ja miałam trzy kolizje, sprawcami wszystkich trzech były Tosy, jak też Tos. To o czym to Czarna świadczy? Że my Tosy to debile i jeździć nie potrafimy? Świat nie jest taki czarno-biały, a Ty szanowna obywatelko miasta najlepszych kierowców na świecie tez możesz kiedyś czegoś nie zauważyć, jak wyjedziesz autem z tego grajdołka

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

jacy co niektorzy w tym watku sa beznadziejni!!!to ze ktos ma rejestracje

Gość_wli
                Zgłoś
                Odpowiedz

jacy co niektorzy w tym watku sa beznadziejni!!!to ze ktos ma rejestracje WLI lub TOP to z gory stwierdzacie ze juz zly kierowca,popatrzcie na ostrowieckich kierowcow jak jezdza-tacy inteligentni,bezkolizyjni???jak mozna kogos wyzywac za tablice to paranoja!!!wstyd za was ostrowieccy bezkolizyjni,wspaniali kierowcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość_wli
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

ty z 9:54 to podaj na konkretnych dowodach "złą jazdę" ostrowieckich kierowców, jakies linki ze to wlasnie TOS jest taki zły, najlepiej z ostatnich dni bo przeciez tyle tego jest wiec cos z ostatnich dni wybierzesz

a teraz ja - piekna jazda łopatowiaków ostatnie dwa dni:

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120605/POWIAT0107/120609508

http://www.ostrowiectv.pl/19,1523-trzy_auta_rozbite_na_ul._kilinskiego.html

i co sie łobrońco łopatowiaków dziwisz ze kazdy na nich najezdza, co dzien jezdze po ostrowieckich drogach i jak widze jak te TOPy jedza to jest tragedia po prostu

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

ja miałem kolizję z TOS-em i też jestem TOS-em. Koleś nie widział znaku STOP - no jak można znaku STOP nie widzieć i linii zatrzymania?.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

WLI ok jeżdżą po wawie znają temat. Ja do WLI nic nie mam. Ale TOPy to jełopy.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Masz rację Wli - ja Ostrowczanka, ale wstydzę się, za takie wypowiedzi wartościujące ludzi po tablicach rejestracyjnych. A jeżdżę dużo i jak czasem widzę, co mieszkańcy mojego miasta czasem potrafią na drodze wyprawiać, to nóż się w kieszeni otwiera. Niektórzy chyba są tutaj tak sfrustrowani i zakompleksieni, ze nawet wypadek Top-a ich cieszy, bo potwierdza ich chore teorie.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Ludzie... przeciez kierowcy z Opatowa sa naprawde beznadziejni, od wielu, wielu lat sobie na to pracowali. Pojedzcie sobie kiedys pod galerie tesco, jesli zobaczycie samochod zaparkowany ukosnie, albo na dwoch miejscach, ogolnie zaparkowany tak jakby go prowadzil czlowiek niepelnosprawny umyslowo to jest 99% szansa, ze zobaczycie rejestracje TOP.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

a zobacz ile TOS-ów ukośnie stoi na wszelakich parkingach, albo na miejscach dla niepełnosprawnych. Był taki jegomość na TK pod galerią, podjechał Hiluxem i myślał, że Pan, na 3 miejscach stanął..

Gość_TOS
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

zgadzam się! jestem Ostrowczaninem I też się wstydzę. Beznadziejni to są ludzie, którzy obgadują innych na forach. Ciekawy jestem jak Wy kierowcy z wielkiej metropolii Ostrowiec jesteście dobrzy w prowadzeniu auta.

piter
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Z bólem serca muszę stwierdzić, ze na trasie ciągle widzę nie tylko TOPy i WLI ale i TOSy uprawiające radosną twórczość na drogach- wyprzedzanie na podwójnej, wyprzedzanie po kilku samochodów na raz i inne ciekawe akrobacje. Dlatego uważam, że poziom głupoty nie zależy od miejsca urodzenia czy zamieszkania.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Dokładnie, ale "łostrowiacy" lubią się cudzym kosztem dowartościować

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 33

a to nie można wyprzedzac kilku samochodów na raz?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gościu na podwójnej ciągłej?????????????????? w taką pogodę

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja nie pytałem czy można wyprzedzac na linii ciągłej, tylko czy nie można kilku samochodów na raz...:(

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No to kierowca saaba pokazał przed egzaminem kolegom jak sie powinno jeździć po łopatowsku. Furmanke im dać a nie Saaba i to jeszcze tatusiowego.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę