Właśnie weszłam w Google na hasło "Magiczne ogrody".Rzeczywiście przepięknie,tak bajkowo.Tyle jest fantastycznych miejsc w Polsce,o których nie wiemy.Myślę,że nie tylko dzieciom może się podobać taki bajkowy świat w zderzeniu z realiami dorosłego życia.
Czarodziejska dolina, farma iluzji to cos dla straszych.
Dzieci do 110 cm gratis.osoba dorosla przed 65 rokiem życia i dziecko po 14 roku zycia 29 zl za wejście nawet na caly dzień w tym wszystkie atrakcje. A żarcie to nie polecam...ulgowy nie wiem ile...sa tez jakies rodzinne. No i ponad 90 km od Ostrowca za Puławami
Farma Iluzji i Czarodziejska kraina.
Pod koniec maja tego roku w Kielcach przy Alei IX Wieków Kielc(po przeciwnej stronie Urzędu Wojewódzkiego,po trasie z Ostrowca w kierunku dworców)otwarto Park Rozrywki "Plaża Bajkoland".Podobno dzieci miały ogromną frajdę.Wejdź na artykuł "Otwarcie Parku Rozrywki "Plaża Bajkoland"z 28.05.2016.Może ktoś wie,jak to działa dziś.Pozdro.
Przy okazji polecę Ci też dobre miejsce na zjedzenie czegoś dobrego,niedrogiego na gorąco.Chodzi o jadłodajnię "Tempo" przy ul.Paderewskiego (dwa kroki od tego Bajkolandu-idziesz do ronda,przechodzisz na drugą stronę jezdni, pierwsza ulica w prawo i "Tempo").Można tam zjeść tanio i smacznie, a do tego nie czeka się długo,jak na "Tempo" przystało.Pyszne są tam placki po węgiersku a i dla dzieciaczków znajdziesz smakowite naleśniczki(poprosisz dla dzieci,to chętnie Ci coś wybiorą).Pozdrów ode mnie moje rodzinne miasto.
Nie polecam tego miejsca. Z jednej strony ulica z pozostałych parkingi i ogrodzone barierkami zabawki dmuchane i kilka innych jak na festynie...
Do gościa z 13.08.- Są gusta i guściki.Pewnie jesteś z tych,co to nienawidzą wszystkiego,co kieleckie.Czuję to na co dzień w kontaktach z niektórymi ludźmi.Trochę to śmieszne,ale ja lubię się śmiać,to wszystko gra.
czarny potok 2.5 godziny gora 3 nowe wody termalne w Szaflarach dla dzieci i dorosłych bajka przed Tarnowem na autostradę i do Szaflar doleci się szybciutko polecam na 3 dni jak sam raz