Wiciu pomysł świetny tylko szkoda że to już w ten weekend bo nie mam jeszcze motocykla przygotowanego do sezonu a z chęcią bym pojechał No nic trudno... Życze miłego latania i lewa w góre!
Jaka prz e l o towa na Sandomierz?
Proponuje zatem zbiórkę jw pod Billa sobota godz 12.00:)
Trasa moze byc standardowa tj Bałtów, Ozarów, Opatów i powrót do Ostrowca albo do ustalenia na miejscu.
Mnie odpowiada:) ew na miejscu coś obgadamy, swoja propozycje już podałem. Czyli punkt 12 billa w sobote:)
To ja proponuję trasę z ostro na sienno->bałtów->tarłów(fajna prosta)->ożarów i finisz w ostro. Tak tylko dla rozgrzania maszyn...
Co do tego topienia marzanny przez dziewczyny z Queens of Roads.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/401308_387574224601986_100000482344732_1547181_935418582_n.jpg
Pozdrawiam,
Cin
P.S. Chyba piszę się na tą imprezę
To moze pojedzmy topic te marzanne :) daleko nie jest i dobra droga:)
W sumie dobry pomysl:) www.facebook.com/event.php?eid=223611717729093&refid=25 tu tez cos sie szykuje:)
Możemy pogadać o niedzieli w sobote pod Billą, to dawajcie w południe spotykamy sie, polatamy i zobaczymy co z dalszymi dniami weekendu...
Spoko. Ustalone jest Billa w sobote o 12.00. Ja się pisze.
Wszystko nadal aktualne.
Wszystko nadal aktualne.
Działo się coś tzn. był ktoś? Byłem chyba 2 minuty po 12 i nikogo nie było.
Czyżby niestety temat motocyklowych wycieczek nie wypalił? Sezon 2012 przed nami, na forach ogólnokrajowych mieszkańców Ostrowca i okolic brak, znów solo czoperem po kraju jeździć trzeba będzie?
a czy moglby ktos doradzic odnosnie motocykla dla poczatkujacej. tzn nigdy nie jezdzilam motorami. uwielbiam za to samochodem. wiem, ze to roznica ale chce sprobwac. tylko jaki motocylk wybrac? myslalam cos o a'la scigaczu, oczywiscie z mala moca. co polecacie na poczatek, jaki silnik? 250 to za duzo? jaka marka, model? bede wdzieczna za pomoc, pozdrawiam
Do nauki w sam raz będzie np. honda nsr 125 (starszy motorek ale fajny) albo kawasaki ninja 250 R. Są to lekkie małe ścigacze więc dała byś sobie radę.
Dziś wiało, oj wiało ale i tak przejażdżka była zaliczona, może w kwietniu coś ruszy, ludziska po świętach poodkurzają motocykle. Do zobaczenia w trasie ;)
Hehe ;). Ja do Was postaram się dołączyć w ten lub następny weekend. Aktualnie siedzę w Warszawie. Może zagląda do tego tematu ktoś, kto ogarnia sprawę założenia darmowego forum dla "motocyklistów z Ostrowca"? Byłoby dużo łatwiej się dogadać (tak myślę). Chociaż w sumie i ten temat spełnia swoją funkcję. P.S. Pozdrawiam (jeżeli tu zagląda) Motocyklistkę na białym naked'zie widzianą w sobotę na ulicy Długiej w okolicach godziny 13. /Skwirek