Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: Wypad na motocyklach 16-18.03.2012 - okolice Ostrowca

Wiciu pomysł świetny tylko szkoda że to już w ten weekend bo nie mam jeszcze motocykla przygotowanego do sezonu a z chęcią bym pojechał No nic trudno... Życze miłego latania i lewa w góre!

Gość_Zorro
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jaka prz e l o towa na Sandomierz?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: Wypad na motocyklach 16-18.03.2012 - okolice Ostrowca

Proponuje zatem zbiórkę jw pod Billa sobota godz 12.00:)

Trasa moze byc standardowa tj Bałtów, Ozarów, Opatów i powrót do Ostrowca albo do ustalenia na miejscu.

Gość_wik 32
                Zgłoś
                Odpowiedz

Mnie odpowiada:) ew na miejscu coś obgadamy, swoja propozycje już podałem. Czyli punkt 12 billa w sobote:)

Gość_Wiciu
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Odp.: Wypad na motocyklach 16-18.03.2012 - okolice Ostrowca

To ja proponuję trasę z ostro na sienno->bałtów->tarłów(fajna prosta)->ożarów i finisz w ostro. Tak tylko dla rozgrzania maszyn...

Gość_Wiciu
                Zgłoś
                Odpowiedz

Co do tego topienia marzanny przez dziewczyny z Queens of Roads.

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/401308_387574224601986_100000482344732_1547181_935418582_n.jpg

Pozdrawiam,

Cin

P.S. Chyba piszę się na tą imprezę

Gość_Cin
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

To moze pojedzmy topic te marzanne :) daleko nie jest i dobra droga:)

Gość_wik 32
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

W sumie dobry pomysl:) www.facebook.com/event.php?eid=223611717729093&refid=25 tu tez cos sie szykuje:)

Gość_Wiciu
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Możemy pogadać o niedzieli w sobote pod Billą, to dawajcie w południe spotykamy sie, polatamy i zobaczymy co z dalszymi dniami weekendu...

Gość_x
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Spoko. Ustalone jest Billa w sobote o 12.00. Ja się pisze.

Gość_Wiciu
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wszystko nadal aktualne.

Gość_Wiciu
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 30

Odp.: Wypad na Motocyklach 16-18.03.2012 okolice O-wiec

Wszystko nadal aktualne.

Gość_Wiciu
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Wypad na Motocyklach 16-18.03.2012 okolice O-wiec

Działo się coś tzn. był ktoś? Byłem chyba 2 minuty po 12 i nikogo nie było.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czyżby niestety temat motocyklowych wycieczek nie wypalił? Sezon 2012 przed nami, na forach ogólnokrajowych mieszkańców Ostrowca i okolic brak, znów solo czoperem po kraju jeździć trzeba będzie?

Gość_agat
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a czy moglby ktos doradzic odnosnie motocykla dla poczatkujacej. tzn nigdy nie jezdzilam motorami. uwielbiam za to samochodem. wiem, ze to roznica ale chce sprobwac. tylko jaki motocylk wybrac? myslalam cos o a'la scigaczu, oczywiscie z mala moca. co polecacie na poczatek, jaki silnik? 250 to za duzo? jaka marka, model? bede wdzieczna za pomoc, pozdrawiam

Gość_inteligientka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Do nauki w sam raz będzie np. honda nsr 125 (starszy motorek ale fajny) albo kawasaki ninja 250 R. Są to lekkie małe ścigacze więc dała byś sobie radę.

Gość_Zorro
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 34

Odp.: Wypad na Motocyklach 16-18.03.2012 okolice O-wiec

Dziś wiało, oj wiało ale i tak przejażdżka była zaliczona, może w kwietniu coś ruszy, ludziska po świętach poodkurzają motocykle. Do zobaczenia w trasie ;)

Gość_suzi
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Hehe ;). Ja do Was postaram się dołączyć w ten lub następny weekend. Aktualnie siedzę w Warszawie. Może zagląda do tego tematu ktoś, kto ogarnia sprawę założenia darmowego forum dla "motocyklistów z Ostrowca"? Byłoby dużo łatwiej się dogadać (tak myślę). Chociaż w sumie i ten temat spełnia swoją funkcję. P.S. Pozdrawiam (jeżeli tu zagląda) Motocyklistkę na białym naked'zie widzianą w sobotę na ulicy Długiej w okolicach godziny 13. /Skwirek

Gość_Skwirek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę