Witam. Na weekend 16-18.03.2012 zapowiadają fajną pogodę. Dlatego moje pytanie kieruję do motocyklistów... Jest ktoś chętny odkurzyć maszynę po zimie i pośmigać razem w grupie po okolicach Ostrowca?
juz się zaczyna...samobójców nie trza siac , sami się rodzą.
To pytanie było skierowane do konkretnej grupy osób, wiec daruj sobie swoje moralne kazania bo nikt nie chce czytać wypowiedzi pryszczatego nolifa'a wymądrzającego się zza monitora kompa. Śmieciarzom dziękujemy.
Spoko, właśnie znalazłem jakieś info o tej imprezie na necie ale pochodzące z 2011r... Dzięki za cynk:) myślałem o czymś bardziej kameralnym, ale pomyśle. Zwyczajnie nie jestem pewien czy moją padaką dam rade objechać taką trasę bez przygód:)
Fajna strona... Na pewno obczaję:) wydaje mi się, że mój pojazd się nie łapie w kryteriach... rocznik 92 i mało unikalny... mianem padaki określam jego stan techniczny:) znam jednak kogoś kto będzie nią zainteresowany. Tak wgl w sprawie "II karburatora Świętokrzyskiego"...znam całkiem nieźle okolice rodzinne W.Gombrowicza:)
nie jestem śmieciarzem , szacuneczek.
jak siebie zabijaja to pól biedy ale jak stwarząja niebezpieczeństwo na drodze innym to juz nie jest fajnie.A jezdzą jak szaleńcy.
przecież nie będą jeździć ciągle na jedynce co? wczuj sie w ich sytuacje, 2 tory wyścigowe w Polsce i to jeszcze dziurawe ha ha śmiech na sali
życ chcę, jeździc bezpiecznie chce a nie wczuwać się w sytuację szaleńców na motocyklach.
kogo nazywasz szaleńcem 90%wypadków jest z powodowanych przez kierowców samochodów.Masz lusterka naucz się ich używać
A jest jakiś bardziej konkretny plan, trasa? I ważne pyt. jaka średnia przelotowa ?
Ja jestem chetny polatac w wekend:) Napisz tylko gdzie i o ktorej zbiorka
Jaka przelotowa na tą Marzannę?
Pozdrawiam
Konkretna trasa nie jest ustalona, wszystko jest do obgadania. Myślę, żeby wachy max do stówy przejeździć:P wydaje mi się, że pod dawną Billą na parkingu się spotkać można przed południem. Chyba, że są jakieś inne propozycje?
Mnie odpowiada juz piątek... ew. można zaplanowac coś na sobotę, żeby wszyscy mieli czas.