W takim razie jest nadzieja, że my pielęgniarki wreszcie dostaniemy podwyżki, a jak nie to jedziemy pod Sejm protestować i odebrać to co zostało nam obiecane.
Pielęgniarki dostaną podwyżki, odejdziemy na emerytury w kwiecie wieku, sześciolatki wrócą do przedszkola, emigracja wróci do kraju, urzędy pracy będą świecić pustkami, dzieci będą rodzić się na potęgę, i co tam jeszcze.
Za cztery lata tylko kurz po nich zostanie.
Podwyżki za spanie w na dyżurach?
Akurat z tego, że pielęgniarki mają szansę na podwyżki to się nie cieszę... Każdy chce podwyżek, ale tylko budżetówka ma szanse je wywalczyć robiąc miasteczka namiotowe pod sejmem...
22:41 dokładnie. Budżetówce to zabrać a nie dokładac, ale na szczęście to takie same obietnice jak 500zł na dziecko, więc możemy być spokojni. Popatrzeć na to jak ludzie tyrają na naszych przedsiębiorców, jakie mają umowy i TU DOKŁADAĆ. Zadbać abyśmy mieli zdrową żywność z naszej polskiej wsi a nie niszczyć rolników. Pielęgniarkom tym z rejestracji dać wypowiedzenia, bo często straszą pacjentów. Zlikwidować straż miejską, urzędników zwolnić 50% i będziemy bogatym krajem.
Wyniki zostały zmanipulowane! To wszystko wina ruskich serwerów! ;)
Ruskie to za po sa to na pewno by nie zmanipulowali na korzyść PiS-u
Mam satysfakcję, że moje prognozy, co do osoby Adriana Zandberga sprawdziły się. Partia Razem uzyskała więcej niż połowę głosów Zjednoczonej Lewicy, a została założona chyba w czerwcu 2015 r.
Uważam, że jest to zalążek nowej lewicy na polskiej scenie politycznej.
Nowoczesną założyli miesiąc wcześniej, a zdobyła ponad 7%. Petru ma szansę podźwignąć Polskę ze zgliszcz po rządach Pisu, jeśli będzie co zbierać.
Ja też się cieszę, bo zabrali wystarczająco dużo i jednocześnie dość mało głosów zl aby obie partie lewicowe (pomijając tych, którzy twierdzą, że nie są lewicowi) nie weszły do sejmu. To już początek końca lewicy w Polsce, z czego bardzo się cieszę... I żeby nie był, że za pisem jestem - pis to nie jest prawica...
Po maturze wyjazd za granicę, a tu niech zostaną same mohery.